pomis1233
pomis1233
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam. Mam propozycję... otóż istnieją na fotce profile, na które nie zalogowano się już ponad rok! Więc po co je trzymać??? Moglibyście je usuwać i był by git... i inne osoby mogły by mieć tą nazwę...
jeżeli ktoś jest za pisać... jeżeli przeciw, też pisać xD

XxNoName147xX
XxNoName147xX
  11 Septiembre 2008

nie ten dział :and:

SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

o fotka.pl
WrednaMisia
WrednaMisia
  11 Septiembre 2008

Piszesz na kontakt i ci zwalniają dany login :ziew:

kundziorka86
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 30
kundziorka86
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Mam propozycję... otóż istnieją na fotce profile, na które nie zalogowano się już ponad rok! Więc po co je trzymać??? Moglibyście je usuwać i był by git... i inne osoby mogły by mieć tą nazwę... jeżeli ktoś jest za pisać... jeżeli przeciw, też pisać xD

profile sa usuwane po pol roku od ostatniego logowania
BU! :**
klikkamil
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
klikkamil
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Mam propozycję... otóż istnieją na fotce profile, na które nie zalogowano się już ponad rok! Więc po co je trzymać??? Moglibyście je usuwać i był by git... i inne osoby mogły by mieć tą nazwę... jeżeli ktoś jest za pisać... jeżeli przeciw, też pisać xD

Czytaj regulamin:zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Konta nie użytkowane przez okres dłuższy niż 6 miesięcy od ostatniego zalogowania, mogą zostać usunięte bez uprzedniego powiadomienia.
[url=yuotube.gourl.org]o Fak:szok2:
Musicie to zobaczyc:zonk:
aluchaa2
aluchaa2
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte

o fotka. profile na ktore nie logowano sie pol roku zostana usuniete. zglos naruszenie
BlackVersion
BlackVersion
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Moglibyście je usuwać i był by git... i inne osoby mogły by mieć tą nazwę...

co, brak Ci inwencji twórczej?
AroundMyLife
AroundMyLife
  12 Septiembre 2008
klikkamil
klikkamil: mogą

moga,ale w wiekszosci nie sa usuwane!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.