siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja
lista tematów
nie ma ch*a nie r o z u m i e m strona 1 z 3
Konto usunięte: siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja
PRZECIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZ to łatwe:)
aa dam linka www.jestemidiota.pl tam znajdziesz wszelakie szczególy...wszyscy wszystko dokladnie ci wytłumacza
To mu to do cholery wyjaśnij, skoro takie łatwe.
Konto usunięte: aa dam linka www.jestemidiota.pl tam znajdziesz wszelakie szczególy...wszyscy wszystko dokladnie ci wytłumacza
www.wyjdźwpodskokach.pl . Ten dla Ciebie, speszjal taki. -.-
Mam mu napisac jak to sie robi????????????????:):) nie jestem taka zla na jaka wygladam...jestem pomocna.
aaale ja tez czegos tyam z innych przedmiotów nie rozumiem i mi nikt nie wtłumaczy.
Konto usunięte: siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja
prostszego tematu nie moze byc jaki masz profil ze sie tego uczysz a nie mozesz zakapowac??