kubzik22
kubzik22
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)

siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja

justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko w przeciwienstwie do tego chlaopaka sie ucze zeby wiedziec i umiec wytłumaczyc co to jest ten system.o

Przecież on pisze czarno na białym, ma nauczyciela którego tłumaczenia nie może załapać, czytać nie umiesz? Niektórzy nauczyciele nie potrafią przekazać wiedzy, jak mój fizyk mnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam mu napisac jak to sie robi????????????????:):) nie jestem taka zla na jaka wygladam...jestem pomocna. aaale ja tez czegos tyam z innych przedmiotów nie rozumiem i mi nikt nie wtłumaczy.

No bardzo jesteś pomocna. Umiesz, to mu pomóż. I nie wiem na jaką wyglądasz bo nie pofatygowałam się żeby spojrzeć na zdjęcia.

Ja przyznaję szczerze, nie miałam tego nigdy, nie umiem.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008

A na spr.kto tu mu zrobi....nie da si3e wytłumaczyc matmy...........!!! przez netra..polski tak czy inny przedmiot troche ale nie matmy....to jest duzo pisania...i rozumowania...

poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A na spr.kto tu mu zrobi....nie da si3e wytłumaczyc matmy...........!!! przez netra..polski tak czy inny przedmiot troche ale nie matmy....to jest duzo pisania...i rozumowania...

gash. :zonk:
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .nie da si3e wytłumaczyc matmy

Matmy? U mnie druga grupa miała to na informatyce.

Konto usunięte
Konto usunięte: przez netra..

Przez komunikator GG tłumaczyłam koledze z Poznania matematykę. I skumał.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież on pisze czarno na białym, ma nauczyciela którego tłumaczenia nie może załapać, czytać nie umiesz?

ILE OSÓB MA TAKICH NAUCZYCIELI JA NP. mam z angola.i tez nic nie rozumiem
A CO wy myślicie ze przez cały rok...jak on sobie poradzi bo nie lapie chyba codziennie was o rade pytac nie beddzie.. to jest matma nie...religia.

A dobra wytłumacze mu a on na lekcji nie bedzie wiedzial o co chodzi...bo raczej przez nocke zapomni.
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A dobra wytłumacze mu a on na lekcji nie bedzie wiedzial o co chodzi...bo raczej przez nocke zapomni.

Wytłumacz mu, potem gdybaj. Chyba, że zwyczajnie sama nie umiesz. ;]
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba, że zwyczajnie sama nie umiesz. ;]

mialam z tego nie strasznie dobra ocene bo 3.. ale lepsze 3 niz 1 bo chyba ten chłopak jutro ta ocenke dostanie...
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam z tego nie strasznie dobra ocene bo 3.. ale lepsze 3 niz 1 bo chyba ten chłopak jutro ta ocenke dostanie...

Nie obchodzi mnie co miałaś.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wytłumacz mu, potem gdybaj.

:) .
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie obchodzi mnie co miałaś.

a mnie nie obchodzi co ty o tym myslisz.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008

ide sie uczyc zeby nie byc takim słupkiem.:)

justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sexiflexi18otoja

Czyli jednak nie umiesz. :D
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jednak nie umiesz. :D

umiem za 1 h mu napisze bo teraz czau nie mam!!!!!!
CHYBA LOGICZNE ZEW MUSZE SMOJE LELCJE DOKONCZYC ODRABIAC A TEN chłoptas moze poczekac...............
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: CHYBA LOGICZNE ZEW MUSZE SMOJE LELCJE DOKONCZYC ODRABIAC A TEN chłoptas moze poczekac...............

Podobno już się uczyłaś, ale spoko.

Konto usunięte
Konto usunięte: umiem za 1 h mu napisze bo teraz czau nie mam!!!!!!

Jak się sama nauczysz. ;d
SaniaQ1992
SaniaQ1992
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja

idź na jakieś korepetycje
tu ci nikt nie wytłumaczy.
lepiej jest ze słuchu chyba że jesteś wzrokowcem.
kamillek923
kamillek923
  11 Septiembre 2008

taaa... postanowiłem zajrzeć na forum... nowe działy itd ale tutaj zamiast czego się spodziewałem to zobaczyłem mini hydepark :zonk::ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.