siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja
lista tematów
nie ma ch*a nie r o z u m i e m strona 2 z 3
Konto usunięte: tylko w przeciwienstwie do tego chlaopaka sie ucze zeby wiedziec i umiec wytłumaczyc co to jest ten system.o
Przecież on pisze czarno na białym, ma nauczyciela którego tłumaczenia nie może załapać, czytać nie umiesz? Niektórzy nauczyciele nie potrafią przekazać wiedzy, jak mój fizyk mnie.
Konto usunięte: Mam mu napisac jak to sie robi????????????????:):) nie jestem taka zla na jaka wygladam...jestem pomocna.
aaale ja tez czegos tyam z innych przedmiotów nie rozumiem i mi nikt nie wtłumaczy.
No bardzo jesteś pomocna. Umiesz, to mu pomóż. I nie wiem na jaką wyglądasz bo nie pofatygowałam się żeby spojrzeć na zdjęcia.
Ja przyznaję szczerze, nie miałam tego nigdy, nie umiem.
A na spr.kto tu mu zrobi....nie da si3e wytłumaczyc matmy...........!!! przez netra..polski tak czy inny przedmiot troche ale nie matmy....to jest duzo pisania...i rozumowania...
Konto usunięte: Przecież on pisze czarno na białym, ma nauczyciela którego tłumaczenia nie może załapać, czytać nie umiesz?
ILE OSÓB MA TAKICH NAUCZYCIELI JA NP. mam z angola.i tez nic nie rozumiem
A CO wy myślicie ze przez cały rok...jak on sobie poradzi bo nie lapie chyba codziennie was o rade pytac nie beddzie.. to jest matma nie...religia.
A dobra wytłumacze mu a on na lekcji nie bedzie wiedzial o co chodzi...bo raczej przez nocke zapomni.