kubzik22
kubzik22
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)

siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 Septiembre 2008

Ja też nie rozumiem

...Ignorance is bliss...
poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: d. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka??

pogadja z jakims mardzejszym kolega,lub koleżanka:ninja: bo na forum watpie zebys to pojął
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja

PRZECIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZ to łatwe:)
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pogadja z jakims mardzejszym kolega,lub koleżanka

ole on chyba nie zna inteligentnych:P
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008

aa dam linka www.jestemidiota.pl tam znajdziesz wszelakie szczególy...wszyscy wszystko dokladnie ci wytłumacza

poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ole on chyba nie zna inteligentnych:P

to będzie miał problem i sie nie nauczy, :mrgreen:
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: PRZECIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZ to łatwe:)

To mu to do cholery wyjaśnij, skoro takie łatwe.

Konto usunięte
Konto usunięte: aa dam linka www.jestemidiota.pl tam znajdziesz wszelakie szczególy...wszyscy wszystko dokladnie ci wytłumacza

www.wyjdźwpodskokach.pl . Ten dla Ciebie, speszjal taki. -.-
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: PRZECIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZ to łatwe:)

:zonk:
on nie prosi zebys sie wypowiadala tylko prosi,zebys pomogla :ziew:
poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: on nie prosi zebys sie wypowiadala tylko prosi,zebys pomogla

ona nabija :and::
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008

Mam mu napisac jak to sie robi????????????????:):) nie jestem taka zla na jaka wygladam...jestem pomocna.
aaale ja tez czegos tyam z innych przedmiotów nie rozumiem i mi nikt nie wtłumaczy.

poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam mu napisac jak to sie robi???????????????

:brawo:

Konto usunięte
Konto usunięte: a tez czegos tyam z innych przedmiotów nie rozumiem i mi nikt nie wtłumaczy.

przykro nam
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ona nabija

hymmm....tzn...?? bo nie rozumiem nie przesiaduje n atym forum 24 godziny tylko w przeciwienstwie do tego chlaopaka sie ucze zeby wiedziec i umiec wytłumaczyc co to jest ten system.o
patrzNAdusze
patrzNAdusze
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siemka. mam teraz systemy liczbowe i kart. z tego a ja za uja niakapie jak to sie oblicza np liczbe 257 z dwójkowego na dziesiątkowy albo z 10siatkowego na szestnastkowy lub na czwórkowy itd. wytlumaczycie krok po proku lub dacie jakiegos linka?? plis. moj nauczyciel tak tlumaczy ze nic nie kapie pytalem mu sie nadal ni uja

prostszego tematu nie moze byc jaki masz profil ze sie tego uczysz a nie mozesz zakapowac??
poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ucze zeby wiedziec i umiec wytłumaczyc co to jest ten system.o

to przestan moze cialge pisac ze to umiesz i ze mu wytłumaczysz tlko to zrób :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.