DelightfulDisaster
DelightfulDisaster
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)

żartowałam :ninja:

Witam.

1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

Pozdrawiam,
Agnieszka :)

TeTaim
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
TeTaim
  11 Septiembre 2008

1. nie mam
2. Mam. Jest od historii i stwierdza na lekcji, że Tatarzy "spie :censored: rdolili z pola walki" :mrgreen:
3. Jak dostałam 1, bo nie umiałam materiału, którego nie musieliśmy się uczyć :ninja:

kubzik22
kubzik22
  11 Septiembre 2008

wspomnienia to tak. sex sex i jeszczze raz sex :lol:

jymmy
jymmy
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

hmmm raczej nie

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

mielismy, Gosciu od Historii, przykladny patriota jak mowil o Polsce to plakal.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

jak sie nauczycielka uwziela na mnie i nie chciala mi sprawdzac dobrych odpowiedzi bo za brzydkie pismo mialem. i w ten sposob nie osiagalem powyzej 2
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy

schody na poddasze

Konto usunięte
Konto usunięte: z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

straszne historie o duchach z poddasza

Konto usunięte
Konto usunięte: Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

1. w podstawówce .. uczył mnie ś.p. Polonista
ubrany w czarny płaszcz , czarny kapelusz.. bardzo surowy.. a z drugiej strony bardzo interesujący jako osobowość .. gdy moja klasa się dowiedziała że bedzimy mieć z nim polak.. każdy się załamał ... gdy zmarł .. także :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

nie wiem ... może fakt chodzenia do klasy specjalnej troski :ninja:
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wspomnienia to tak. sex sex i jeszczze raz sex

chyba w katolickiej szkole biskupa Peca
...Ignorance is bliss...
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam.

Cześć Dedi. ;d ;*

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

Nie, raczej nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

O tak, anglistę. ;d
Wyróżniał się choćby z tego powodu, że był arabem. Miał genialne poczucie humoru. Poza tym jak przyszedł do szkoły praktycznie nie umiał polskiego i to było tak - on nas uczył angielskiego, my jego w zamian polskiego. Miał specyficzną wymowę, i źle dobierał końcówki, np. Spadłbym ze schoda, Wyjdź z klasa.
Bez przerwy opowiadał jakieś anegdoty ze swojego życia, no za dużo żeby go opisać tego było. ;d

Konto usunięte

Ocena dobra na koniec drugiej klasy, wystawiona z jednej bardzo dobrej z informatyki. Miałam to potem na świadectwie maturalnym, podczas gdy gorsi mieli piątki. Dyrektor uciszył sprawę, bo informatyk to jego dobry kolega.
baskas4
baskas4
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy,

z klasą na przerwie wychodzimy na podwórko. Mamy swoje stałe miejsce tuż pod jednym z budynków szkolnych, pod oknem dyrektorki. zawsze tam mocno grzeje słonko :)
Konto usunięte

w gimnazjum miałam nauczyciela od chemii i fizyki. Kochał to co robił i nawet gdyby się waliło, paliło on i tak poprowadziłby lekcję :)
wszyscy za nim przepadali :)
Konto usunięte

dostałam naganę za coś, czego nie zrobiłam.
poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

tak. ale nie powiem.

Konto usunięte

nie mamy.

Konto usunięte

gdy dostane 1. :ninja:
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

duzy park 2 kroki od mej szkólki:) lesnej.

Konto usunięte

Ma afro na głowie i wyglada jak nie uczesana owieczka i mieszka na JAMAICE
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

AHHH szkola i nauczyciele nic madrzejszego nie wymysle
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: AHHH szkola i nauczyciele nic madrzejszego nie wymysle

Rzeczywiście - górna granica Twojego poziomu.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzeczywiście - górna granica Twojego poziomu.

co ty sie do mnie doczepiasz ja o tobie nie dyskutuje i nie zamierzam..jak nie masz co robic to nie cytuj tylko sama pisz
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co ty sie do mnie doczepiasz ja o tobie nie dyskutuje i nie zamierzam..

Inteligentnych, lub chociaż w miarę inteligentnych odpowiedzi się nie czepiam. Nie zauważyłaś?

Konto usunięte
Konto usunięte: jak nie masz co robic to nie cytuj tylko sama pisz

Już napisałam. Ślepaś?
patrzNAdusze
patrzNAdusze
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wspomnienia to tak. sex sex i jeszczze raz sex

hmm wspołczuje ze potrzebowałes z tego tematu nauki bo sami nic nie rozumiałes :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.