DelightfulDisaster
DelightfulDisaster
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)

żartowałam :ninja:

Witam.

1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

Pozdrawiam,
Agnieszka :)

sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Już napisałam. Ślepaś?

odpowiedzialas;p
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: odpowiedzialas;p

Przejrzyj temat od początku, przekonasz się.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008

nie cytuj tylko idz lepiej odpocznij i rozchmurz sie bo dzis widze nie w humorze:)

justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie cytuj tylko idz lepiej odpocznij i rozchmurz sie bo dzis widze nie w humorze:)

Nie, właśnie mam wyśmienity, i dopiero co przyszłam.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przyszłam.

oo to db:)
Paulinka4xD
Paulinka4xD
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie? 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał? 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

1. miałam chyba xD
2. no od niemca taaaki pedantyczny że na wymioty bierze :/
3. na koniec z wfu dostałam 5 a powinnam 6 a moja kolezanka miała gorsze oceny i nie chodziła na lekcje dodatkowe wfu [sksy] a ja tak. i na zawodach byłam ! po prostu ta jej się podlizywała i skakała do niej :/ rok roboty na marne...
martulica
martulica
  11 Septiembre 2008

nie chce nic mowic ale niektorzy tu sie czepiaja wszystkich o wszystko tak jakby sami byli najinteligentniejszymi osobami na swiecie.. ;]

fenacious
fenacious
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie? 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał? 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

nie. -.-

tak, mam. nauczycielka od rosyjskiego. tona optymizmu, można poruszyć z nią wszystkie tematy, potrafi zainteresować. niezwykle inteligentna kobieta. :)

a nie wiem. :)
smielaq89
smielaq89
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

wyjście ze szkoły ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

pani od chemii, fajna laska ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

to że musiałem chodzić na religię.. i to że w ogóle ona jest w szkole..
SaniaQ1992
SaniaQ1992
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Macie/mieliście jakieś szczególne miejsce w szkole, na jej terenie, gdzie spędzaliście przerwy, z którym wiążecie jakieś wspomnienia? Jakie?

tam miałam.na holu pod schodami w szkole. zawsze z koleżankami schodziłyśmy i rozmawiałyśmy.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Macie/mieliście jakiegoś oryginalnego/specyficznego nauczyciela? Dlaczego się wyróżniał?

tak miałam , pana od techniki zawsze nosił swoje okularki i sweter. i krawat.:szok2:
i zawsze tak filozoficznie z nami rozmawiał.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Największa niesprawiedliwość, która spotkała Was w szkole to...?

szatniarz nie lubił mnie i każdemu otwierał szatnię a ja zawsze musiałam lecieć po karteczkę że już wychodzę.:ninja:
XxBlackInnocencexX
XxBlackInnocencexX
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

tak. Nie ważne :ninja:.
:tak:. Glany nosiła :and:.
nie było takowej.
kundziorka86
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 30
kundziorka86
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wspomnienia to tak. sex sex i jeszczze raz sex

no szczegolnie jak sie brandzlowales w ubikacji do zdjecia wice dyrektorki...
BU! :**
WrednaMisia
WrednaMisia
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ZaDaNiE DoMoWe PlIsSsKa, HeeLp!

Marna prowokacja :ziew:
xOFree0Your0MindOx
xOFree0Your0MindOx
  12 Septiembre 2008

1. raczej nie ;)
2. Tak, od Historii pan opowiada nam 'kawały' z podtekstami erotycznymi. ;]
3.Hm, głęboko grzebać pamięcią. xd

KamiQa
KamiQa
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte

szczególne wspomnienia to nie.
czesto jak jest pogoda to chodzimy 'na tory' gdzie większa czesc szkoły pali fajki :D

Konto usunięte

ta. gościa od PO. wyróżnia się głupawym gadaniem i dziwnymi docinkami ;p

Konto usunięte

ogólnie fakt kidy ja hcodze do skzoły praktyczni ecały rok, a ktoś kto wagaruje nie chodzi do szkoły nadrobi parerzeczy bedzie miał lepsza ocene ode mnie na koniec -.=
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.