MonkeyDLuffy
MonkeyDLuffy
  10 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam !

Czy wie ktoś może, czy do liceum zaocznego przyjmują w wieku 16 lat ?
Słyszałem wiele opinii. Jedni mówią, że trzeba byc pełnoletnim, a inni, że można isc od razu po gimnazjum.
Co Wy wiecie na ten temat ?

Pozdrawiam.

Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  10 Septiembre 2008

To zalezy czy owe liceum jest dla dorosłych czy tez nie.Musisz wybierać te nie dla dorosłych :)

Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  10 Septiembre 2008

niestety ale trzeba mnieć 18lat ja chcialam pójsc do takiego to nic z tego bo trzbea mniec skonczone 18:(:(

TeTaim
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
TeTaim
  10 Septiembre 2008

Wyczytałam, że trzeba mieć skończone 17 lat.

POza tym lepiej iśc do normalnego, zaoczne to hardcore. Chyba, że nie zależy Ci na zdaniu matury...

evol88
evol88
  10 Septiembre 2008
TeTaim
TeTaim: zaoczne to hardcore

buahaha :) hardcore ? to ty chyba nie wiesz co mowisz ;] byłas na zaocznych ?
we wrocku jest od 18 lat są dla dorosłych
i jest niebo lepiej jak w dziennych 2 razy w tygodniu do szkoły :] co prawda minus taki ze weekendy nom ale co 2 tydzien ;]
później prace kontrolne i egzaminy semestralne jak ich nie zdasz to wiesz ze nie zdasz matury :)

a matura wszedzie jest taka sama a nigdzie ci nie patrza czy skonczyłeś zaoczne czy dzienne :) moim zdaniem lepiej zaoczne bo mozna sobie przez tydzien zarobic a nie siedziec w szkole 5 dni jak i tak w 2 dni nauczysz sie tego samego ;]
YoungShyBoy
YoungShyBoy
  10 Septiembre 2008

No niby można iść do zaocznego, to prawda że matura jest dla każdego jednaka, tylko pytanie jakie będzie to przygotowanie do matury? Bo poziom zdawalności w liceach profilowanych jest zatrważająco niski ;-)

evol88
evol88
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo poziom zdawalności

nic od poziomu nie zalezy tylko zalezy od tego czy idac na mature chcesz ją zdać czy nie :) i nawet jak pojdziesz do jakies wy...... szkoły to i tak mozesz nie zdac matury

ja przez 2 sem miałem wos wyszło z tego 30 godzin a byłem na 2 i mature z wosu zdałem na 60% z tego po 20 minutach wyszłedłem bo przed maturką było piwko i naszła taka potrzeba wyjścia a ze miałem akurat 10 minut do pociągu to tez mi się juz wracać nie chciało i nawet na wszystkie pytania nie odpowiedziałem
i co może mam to zawdzieczać szkole ? że przez te 2 godziny tyle sie nauczyłem ? nic nie zależy od szkoły tylko od człowieka bo jak chce to potrafi :)
evol88
evol88
  10 Septiembre 2008

a teraz spadam spac ;] dobranoc wam ;] ort pewno pełno jest w poscie wyżej ;] trudno ;] pa

fon69x
fon69x
  24 Septiembre 2008

Klan Gmina Police http://www.fotka.pl/klan/718669/Gmina_Police_Zachodniopomorskie/

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.