Czy dzięki szkole poznałeś miłość swojego życia?
Szkolne zauroczenia mają szanse według Was?
Co myślicie o gimnazjalistach chodzących za rękę, śmieszna miłość czy obiecujący początek ?
Szkolne biblioteki - jakie, ubogie. Brakowało u Was książek, np. lektur. Czy nie było takiej sytuacji?
Chodzisz na jakieś zajęcia dodatkowe? -kółka itd?- jakie?
Jak nie, to dlaczego?
Wuef powinien być w szkole obowiązkowy ?
lista tematów
Darmowe gry, tapety itd
Nie.
Dlaczego nie? :)
Konto usunięte: Co myślicie o gimnazjalistach chodzących za rękę, śmieszna miłość czy obiecujący początek ?
Jak dla mnie śmieszna miłość..
Konto usunięte: Szkolne biblioteki - jakie, ubogie. Brakowało u Was książek, np. lektur. Czy nie było takiej sytuacji?
Brakowało wtedy kiedy trzeba było przeczytać jakąś lekturę, biegli wszyscy.
Nie.
Powinien.
tak; jestem z facetem z ktorym chodzilam do gimnazjum. chociaz od stosunkowo niedawna patrzymy na siebie jako 'para', wczesniej tak nie bylo.
Konto usunięte: Szkolne biblioteki - jakie, ubogie. Brakowało u Was książek, np. lektur. Czy nie było takiej sytuacji?
brakuje, dlatego korzystam z Biblioteki Wojewodzkiej
nie mam na to czasu, jesli koncze lekcje o 18:00...
owszem
nie.
a co to za różnica czy poznałeś kogoś w szkole czy na imprezie?
Konto usunięte: Co myślicie o gimnazjalistach chodzących za rękę, śmieszna miłość czy obiecujący początek ?
nie mam zdania. jeśli są to dość mądrzy ludzie jak na ten wiek to czemu nie, ale jeśli chodzi o hot 13-nastki, co to chcą chodzić z kimś tylko dla szpanu, to raczej śmieszność.
Brakowało i to często. Ja zazwyczaj musiałam kupić w księgarnii, iść do miejskiej, albo wziąć z domowej biblioteki. Ze szkolnej praktycznie nie korzystałam, bo nic tam nie było.
Kółko teatralne i astronomiczne. Chodziłabym z chęcią też na inne, ale czasu już nie starcza.
Powinien. Ludziom potrzebny jest regularny ruch, sport. Zyskujemy dzięki temu lepszą kondycję, tracimy zbędne kilogramy itd. Nie rozumiem ludzi, którzy załatwiają sobie całoroczne zwolnienia. Dla mnie to głupota.