SamotnyPoeta
SamotnyPoeta
  7 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Mam pytanie co jest dla was ważniejsze:Miłość czy szkoła.
Pytam bo wszyscy pieprzą"szkoła w twoim wieku jest najważniejsza, masz się dużo uczyć"itp itd.
Moim zdaniem nie ma rzeczu ważniejszej od miłości.

karolFR
karolFR
  7 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: najlepsza na świecie jest miłośc w klozecie..

śmiem wątpić ;P
SamotnyPoeta
SamotnyPoeta
  7 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: karolFR:miłość w toalecie ^^ najlepsza na świecie jest miłośc w klozecie..

Zastanawia mnie czemu tak wiele ludzi robi sobie kpiny z prawdziwej miłości.
figusia4566
figusia4566
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie co jest dla was ważniejsze:Miłość czy szkoła. Pytam bo wszyscy pieprzą"szkoła w twoim wieku jest najważniejsza, masz się dużo uczyć"itp itd. Moim zdaniem nie ma rzeczu ważniejszej od miłości.

mam faceta, widzimy się w weekendy i mogę pogodzić szkołę z miłością.
uzak
uzak
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie co jest dla was ważniejsze:Miłość czy szkoła.

szkoła.

szkola i milosc generalnie rzecz biorąc bardzo się gryzą. Jedynie wyjątki ukazują ze niekiedy milosc dodaje przyslowiowych skrzydeł ale w wiekszosci to takie wielkie nozyce ktore je podcinaja.
Po kilku miesiacach okazuje sie ze to nie to a ocknąwszy się z tego marazmu widzimy ze przez te kilka miesięcy zapomnienia mamy prawie rok w plecy.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiem wątpić ;P

..a każdy szalet jest pełen zalet :nutki:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawia mnie czemu tak wiele ludzi robi sobie kpiny z prawdziwej miłości.

bo ludzie to idioci
...Ignorance is bliss...
uzak
uzak
  7 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: bo ludzie to idioci

jestem więc idiotką.
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie co jest dla was ważniejsze:Miłość czy szkoła.

nie widze problemu zeby trzeba bylo wybierac, mozna to połaczyc...
BlackVersion
BlackVersion
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam bo wszyscy pieprzą"szkoła w twoim wieku jest najważniejsza, masz się dużo uczyć

nie pieprzą, tylko mówią....zebys potem nie skonczyl jako sprzedawca na stacji benzynowej:

''karte na punkty poproszę" :lol2:
Juvart
Juvart
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie pieprzą, tylko mówią....zebys potem nie skonczyl jako sprzedawca na stacji benzynowej: ''karte na punkty poproszę"

ale i bez nich świat byłby zły, każdy by się za bardzo cenił :D
xoOFallenAngelOox
xoOFallenAngelOox
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie co jest dla was ważniejsze:Miłość czy szkoła. Pytam bo wszyscy pieprzą"szkoła w twoim wieku jest najważniejsza, masz się dużo uczyć"itp itd. Moim zdaniem nie ma rzeczu ważniejszej od miłości.

Masz całe życie na miłość, a na naukę niby też, ale.. jeśli teraz zaprzepaścisz, to potem co? Można pogodzić miłość z nauką.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.