makeasound
makeasound
  6 Septiembre 2008 (pierwszy post)

jaka szkoła jest dobra dla kogoś, kto chce zostać piercerem? technikum (jeśli tak, to jakie) czy liceum? a co potem? studia czy jakieś kursy, czy cokolwiek?

proszę o odpowiedzi, będę bardzo wdzięczna!

MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  6 Septiembre 2008

W tym kierunku masz dość duży wybór, są technika, zawodówki, szkoły policealne i kursy. Mój znajomy po LO poszedł na kurs tatuażu i piercingu, chociaż już przed zrobieniem kursu przekłuwał znajomym różne części ciała, m.in. mi język :and:

makeasound
makeasound
  6 Septiembre 2008

właśnie chodzi mi o jakie konkretnie to powinno być technikum?

alexyz
alexyz
  6 Septiembre 2008

nie technikum. Liceum Ogólnokształcące

KamiQa
KamiQa
  6 Septiembre 2008

ja bym proponowała lo zdanie matury a potem jakies policealne kursy etc.

PaATtTti
PaATtTti
  6 Septiembre 2008

nie ma takiej bez posredniej szkoly

makeasound
makeasound
  6 Septiembre 2008

myślałam o technikum kosmetycznym, chociaż właśnie nie jestem pewna. czy te kursy może jakoś się nazywają, znacie jakieś strony w internecie temu poświęcone?

MaDziaaa7953
MaDziaaa7953
  6 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam o technikum kosmetycznym, chociaż właśnie nie jestem pewna. czy te kursy może jakoś się nazywają, znacie jakieś strony w internecie temu poświęcone?

moze byc taka opcja ale zawsze czy wybierzesz LO czy technikum musisz isc na przyuczenie do tego typu zawodu.
smielaq89
smielaq89
  7 Septiembre 2008

a fuj :P

do buszu spadać :P

egzekutor90gol
egzekutor90gol
  7 Septiembre 2008

polskie szkolnictwo niestety chyba nie uwzględnia takiego zawodu :and:

Juvart
Juvart
  8 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka szkoła jest dobra dla kogoś, kto chce zostać piercerem? technikum (jeśli tak, to jakie) czy liceum? a co potem? studia czy jakieś kursy, czy cokolwiek?

chyba każda ;) bo potem i tak tylko kurs Ci pozostał :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.