Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008 (pierwszy post)
witam.
nie będę dużo pisać. zawsze jest tak, że w klasie robią się 'grupki' lubiących się, grupki nielubiących się itp. i pytania;
czy u Was w klasie były lub są takie grupki. ?
czy jednak macie spokojną i zgraną klasę. ?

ja nienawidzę, jak klasa jest dzielona na parę grupek. lubię, jak wszyscy się trzymają ze sobą razem.
i jak to było z przyjaźnią u Was w szkole. ?

pozdrawiam.
olga512
olga512
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy u Was w klasie były lub są takie grupki. ? czy jednak macie spokojną i zgraną klasę. ?

nie wiem jaką będę miała klasę, bo od tego roku zaczynam nową szkołe... i nową klasę będe mięc, więc póki co nie będę oceniać
Hope
Hope
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Zero tolerancji. I strasznie się cieszę, że skończyłam tą szkołę i pójdę do nowej. Mam nadzieję, że tam będzie lepiej.

Ania , ja równiez.
W mojej klasie byli równi i równiejsi :zonk: .
I mam nadzieje, ze w liceum bedzie lepiej, bo wiekszosc 'chołoty' poszła do zawodówek...
Paulinessa16
Paulinessa16
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy u Was w klasie były lub są takie grupki. ?

w podstawowce, w gimnazjum, w liceum potem tez juz konflikty zaczely sie robic...
xXPaillieXx
xXPaillieXx
  18 Agosto 2008
Konto usunięte

Tylko chłopaki

Konto usunięte
Konto usunięte: czy jednak macie spokojną i zgraną klasę. ?

Jest zgrana szczególnie
Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008
Hope
Hope: O tak, w podstawowce tez trzymałam raczej z chłopcami :D A pozniej to nawet oni się porobili jacys... Te gimnazjum , wiekszosc tam zdziczała. A co powiesz na to, ze jeden dupek z mojej klasy mnie kiedys pobił?

w gimnazjum też im trochę więcej było w głowie, ale ja nadal się z nimi przyjaźniłam, i to nawet już bezwzględu na to wszystko. na pewno nie mogłabym spędzać tego czasu w szkole z pannami, bo one są bardzo fałszywe. czasami oglądałam je sobie z boku w klasie i widziałam, że tylko się kłócą - to jest jakaś okropność, pfff...
na prawdę. ?
pobił. ?
musiał jakiś nie tego być, więc.
:ziew:
Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko chłopaki

u mnie większymi grupkami dzielą się dziewczyny, a bardziej chłopaki są zgrani, chociaż nie za bardzo...
Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie większymi grupkami dzielą się dziewczyny, a bardziej chłopaki są zgrani, chociaż nie za bardzo...

* chociaż też nie za bardzo.
ChybaKpisz
ChybaKpisz
  18 Agosto 2008
Konto usunięte

w podstawówce były :tak:
pjester
pjester
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy u Was w klasie były lub są takie grupki. ? czy jednak macie spokojną i zgraną klasę. ?

były 3 ! :P

Konto usunięte
Konto usunięte: i jak to było z przyjaźnią u Was w szkole. ?

była i jest :zakochany:
Hope
Hope
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na prawdę. ? pobił. ? musiał jakiś nie tego być, więc.

Naprawdę.
Po prostu był tak pewny siebie... I nienawidził mnie. W sumie nie wiem, co mu złego zrobiłam. Widocznie uznał mnie za cel do wyprobowania siły i 'władzy'.
Ma konto na fotce :ninja: . Mowie Ci, juz jego twarz mowi, ze jest niezbyt przyjazny.. :and: . Chociaz wiem, ze po wygladzie sie nie ocenia, ale ja go znam... :zonk:
zdwdominika
zdwdominika
  18 Agosto 2008
Konto usunięte

byly w podst. i w gim. w ostatniej klasie- ost. miesiacach.
Mam nadzieje, ze na zgrana trafie w liceum.
Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008
Hope
Hope: Ma konto na fotce

ej no a podaj mi jego nick na fotce na pw. ;)
Hope
Hope
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ej no a podaj mi jego nick na fotce na pw. ;)

Chyba nie zamierzasz do niego pisac? :wtf: Szczerze mowiąc, nie chce tego roztrząsać :and: ..
Madzia0119
Madzia0119
  18 Agosto 2008
Hope
Hope: Chyba nie zamierzasz do niego pisac? Szczerze mowiąc, nie chce tego roztrząsać ..

nie, chcę tylko zobaczyć sobie jego zdjęcia. ;)
Iskierka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Iskierka
  18 Agosto 2008

Moja klasa w podstawówce była super zgrana, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, nie było grupek i wszyscy się lubiliśmy, a w gimie to nie wiem, bo rzadko tam bywałam, ale podejrzewam, że były grupki - pańcie i normal girls, oraz kozaki macho i normal boys xD

Eyy .! x3

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.