Jakieś 1,5 tygodnia zakłądałam tu temat o zeszycie-słowniku,dzięki wszystkim za odpowiedzi, kupiłam już go :)
Jak wiadomo mamy piątek wieczór
Pomęczę Was trochę
1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
2. Załóżmy, że w szkole uczylibyście się polskiego, 3w1 przedmioty ścisłe i 5 dodatkowych, zależnych od Was. Jakie byście chcieli? Oczywiście takie, które nie istnieją.
3. Macie klasę raczej kujonów czy przeciwnie?
4. Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
Pozdrawiam, Paulina
lista tematów
Friday night. strona 2 z 2
ludzi i historię
pozerów
normalną
Konto usunięte: Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
pewnie są.. pomijając mnie
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: 1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
mogę się pochwalić tym że mamy remont w szkole i musimy chodzić na lekcje na uczelnie obok -_- a to mi się nie podoba i raczej mało szkół tak ma.....
średnio tak... zdarzają się kujony... ale ogólnie inni uczą się "normalnie" ;)
Konto usunięte: 4. Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
no jest taki absolwent jeden http://pl.wikipedia.org/wiki/Rados%C5%82aw_Brz%C3%B3zka ;)
no ale macie też dużo plusów :)
tak

oho

też tak uważam ;/
ciekawe jak będzie teraz.
Konto usunięte: może źle to określiłam, bo wiem,że każdy jest w jakimś stopniu przydatny .
Ale zdecydowanie najbardziej lubię język ojczysty, bo jestem z niego dobra i wiąże z nim przyszłość
ja dziś miałam dwa polskie pod rząd, ostatnio pod rząd dwa miałam 2 lata temu. paranoja ;/
Konto usunięte: eee nie wiem. ale mam w szkole Młodzieżowego Mistrza Polski w podnoszeniu ciężarów do jakiejś tam kategorii wagowej.
zawsze to cos

co to?
tu mi raczej chodziło o przedmioty użytku,ale ok :p
aaPaulinka: mogę się pochwalić tym że mamy remont w szkole i musimy chodzić na lekcje na uczelnie obok -_- a to mi się nie podoba i raczej mało szkół tak ma.....
pamiętam jak dwa lata temu wymieniali okna w listopadzie to się chodziło po szkole i taki mróz był brr w samym swetrze.
"Pochodzi z Płocka, gdzie skończył III Liceum Ogólnokształcące im. Marii Dąbrowskiej." to Twoje?

mi też ;d
kogo to obchodzi?
Konto usunięte: Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
mam fajnych nauczycieli, którzy traktują nas jak osoby dorosłe. No i szklane drzwi :d
przeciwnie. W tamtym roku tylko jedna osoba miała świadectwo z paskiem. I to jeszcze przez naciąganie ocen.
Konto usunięte: Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
hmmm

Konto usunięte: 1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
swoją klase lubie jedynie. i ławki dla 4 osób. i poza tym to nic więcej.
i tacy i tacy. chcoiaż kujownów tkaich z prawdziwego zdarzenia mamy może ze 3..