Jakieś 1,5 tygodnia zakłądałam tu temat o zeszycie-słowniku,dzięki wszystkim za odpowiedzi, kupiłam już go :)
Jak wiadomo mamy piątek wieczór
Pomęczę Was trochę
1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
2. Załóżmy, że w szkole uczylibyście się polskiego, 3w1 przedmioty ścisłe i 5 dodatkowych, zależnych od Was. Jakie byście chcieli? Oczywiście takie, które nie istnieją.
3. Macie klasę raczej kujonów czy przeciwnie?
4. Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
Pozdrawiam, Paulina
lista tematów
Friday night. strona 1 z 2
Konto usunięte: 1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
Wiele języków,obcokrajowców,wycieczki dalekie.( np.za 5 dni lecimy na Maltę)

Spanie.!

większość to kujony.

Konto usunięte: 4. Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
Nikogo raczej takiego nie ma.

`And you can feel without a touch,
And you will hear without speakers.
Of course, you'll see without TV,
And we will run without sneakers. `

dzięki za przypomnienie

Lubię w niej naszą siłownię

a nie lubię łazienek bo są w okropny stanie

nic nie przychodzi na myśl

w sumie to chciałabym się tylko polskiego uczyć

większość kujonów

Konto usunięte: 4. Są u Was w szkole jacyś szczególni absolwenci, o których wypada wiedzieć? Co osiągnęli i ile mają lat? Może ktoś sławny?
nie
ja również Martynka :)
eee! zazdroszczę wszystkiego

haha

ja ostatnio na fizyce spałam, a facet nic nie mówił,a widział! :szok2:
oo.
u nas zrobili w tamtym roku, ale nie wiem dlaczego miały do niej dostęp tylko 3 klasy.
teraz ja jestem 3 klasa i nie wiem jak to będzie ;d
czemu tylko polski?

`And you can feel without a touch,

Konto usunięte: 1. Co lubicie w swojej szkole, a czego nie? - Chodzi mi tu bardziej u wyposażenie,wygląd, czym możecie się pochwalić,co ma mało szkół :)
nie lubię korków/ lubię nową salę komputerową
Konto usunięte: 2. Załóżmy, że w szkole uczylibyście się polskiego, 3w1 przedmioty ścisłe i 5 dodatkowych, zależnych od Was. Jakie byście chcieli? Oczywiście takie, które nie istnieją.
seksuologia

pól na pół
profesor Wiktor Zin
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Konto usunięte: u nas zrobili w tamtym roku, ale nie wiem dlaczego miały do niej dostęp tylko 3 klasy.
:szok2:
to dość dziwne, nie spotkałam się z czymś takim
może źle to określiłam, bo wiem,że każdy jest w jakimś stopniu przydatny .
Ale zdecydowanie najbardziej lubię język ojczysty, bo jestem z niego dobra i wiąże z nim przyszłość

przeciętnie ;) i jeden kujon na czele.
eee nie wiem. ale mam w szkole Młodzieżowego Mistrza Polski w podnoszeniu ciężarów do jakiejś tam kategorii wagowej.