funnygirl102
funnygirl102
  3 Septiembre 2008 (pierwszy post)

... zaczeły bic dla siebie' :nutki:.

ktos pomoże? :mrgreen:.

Na Jutro muszę opowiedziec ustaniepo Niemiecku o wakacjach.
Ktoś pomoże. Jak zacząc? ;/

:piwo:.

funnygirl102
funnygirl102
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: głupia piosenka. Myslałam, że słuchają to tylko dziesięciolatki.

No są wyjątki. :]
poison172
poison172
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba haben, bo to nie jest ruch

ale czas. na koncu masz sein perfekt od niego gewesen . wiec łaczy sein samo z siebie łazy sie z sein...
baskas4
baskas4
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na koncu masz sein perfekt od niego gewesen . wiec łaczy sein samo z siebie łazy sie z sein...

może :d
ja patrzyłam tylko na ruch .
poison172
poison172
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: może :d ja patrzyłam tylko na ruch .

spoko. dobrze ze chociaz zrozumiałas co napisałam bo sama miałam z tym problemy. :ninja:
baskas4
baskas4
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spoko. dobrze ze chociaz zrozumiałas co napisałam bo sama miałam z tym problemy.

same proste słowa. Nie wiem czy pod względem gramtycznym było poprawnie, ale i tak było zrozumiale :d
poison172
poison172
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak było zrozumiale :d

:mrgreen:
RideProgressxD
RideProgressxD
  3 Septiembre 2008

tutaj polowa osob to nabijacze. Widze ze tutaj 2 osoby maja pojecie o tym wszystkim.

ThugChild
ThugChild
  3 Septiembre 2008

In den Sommerferien bin ich in Wien gewesen.
Die Stadt gefällt mir. Wir haben mit meinen Freunden Spaß gemacht. Wir sind Rad gefahren und geschommen. Das Wetter ist gut gewesen. (ale mowi sie raczej w innym czasie, czyli: Das Wetter WAR gut.)
Ich habe mich nicht gelangweilt.

starczy ? czy cos jeszcze ?

Rosiczka00
Rosiczka00
  4 Septiembre 2008

haha, znalazłam mój stary zeszyt do niemca :ziober2:

Dieses Jahr habe ich meine Sommerferien besonders interessant verbracht. Schon Ende Juni bin ich mit den Eltern auf Mallorca gefahren. Wir sind naturlich mit dem Flugzeug geflogen. Da sind wir 10 tage geblieben. Wir haben in einem Hotel ubernachten. Wir haben auch viel Sport gemacht : wir haben im Swimmingpool gebadet und wir sind im Meer geschwommen, Wasserski gefahren oder haben wir am Strand mit anderen Touristen Beachvolleyball gespielt. Ich habe Sehenswurdigkeiten besichtigt und gefaulentz. :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.