NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Mógłby ktoś mi to przetłumaczyć na język niemiecki?
Cześć Klaudia,
tak jak obiecałam odpisuję na Twój list. Wakacje spędziłam w Warszawie, gdzie przez dwa miesiące pracowałam jako asystentka weterynarza. Codziennie o godzinie 8.00 stawiałam sie w pracy i musiałam m.inn. wyprowadzic 20 piesków-co nie należało do najłatwiejszych obowiązków chociaż było przyjemne.Poza tym karmiłam zwierzęta i pomagałam doktorowi prz badaniach.Poza tym, że sie nie nudziłam zarobiłam przyzwoite jak dla mnie pieniądze.
Teraz Ty opisz mi swoją prace jaką wykonywałaś podaczas wakacji.Czekam na szybka odpowiedz i pozdrawiam.

egzekutor90gol
egzekutor90gol
  3 Septiembre 2008

nie umiem :and:

a w kwietniu matura :and:

Claudia191
Claudia191
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niemiecki

NIENAWIDZE .!

Konto usunięte
Konto usunięte: Mógłby ktoś mi to przetłumaczyć na język niemiecki? Cześć Klaudia, tak jak obiecałam odpisuję na Twój list. Wakacje spędziłam w Warszawie, gdzie przez dwa miesiące pracowałam jako asystentka weterynarza. Codziennie o godzinie 8.00 stawiałam sie w pracy i musiałam m.inn. wyprowadzic 20 piesków-co nie należało do najłatwiejszych obowiązków chociaż było przyjemne.Poza tym karmiłam zwierzęta i pomagałam doktorowi prz badaniach.Poza tym, że sie nie nudziłam zarobiłam przyzwoite jak dla mnie pieniądze. Teraz Ty opisz mi swoją prace jaką wykonywałaś podaczas wakacji.Czekam na szybka odpowiedz i pozdrawiam.

Rok temu tez pisałam taki list ... oczywiście nie sama ... :mrgreen:
NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008

dokładnie matura;/ dzięki Bogu nie z niemieckiego;]

justisssia
justisssia
  3 Septiembre 2008

Przecież nie będziemy Ci odrabiać prac domowych. =.-

xXxblondixXxxx
xXxblondixXxxx
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: język niemiecki?

dostałam się dzisiaj na rozszerzony:lol2:
sama z siebie sie śmieje xD
NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008

no ja go w życiu sama nie napiszęa na innych forach na necie to wyżej srają niż d*** mają ci którzy umieją niemiecki, więc zrezygnowałam z ich pomocy :zonk:

TeTaim
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
TeTaim
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć Klaudia,

Hallo Klaudia,

Dalej nie umiem :ninja:
NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008

zawsze więcej niż ja;)

TeTaim
TeTaim: Hallo Klaudia,Dalej nie umiem

zawsze więcej niz ja;)
ToJaOlka
ToJaOlka
  3 Septiembre 2008

translatica.pl - trochę Ci pomoże:) pomogłabym ale mam swoje lekcje:P i paru słówek nie znam:P

BakaMomo
BakaMomo
  3 Septiembre 2008

Hallo Claudia. Ich verspreche, Ihren Brief zu beantworten. Ich verbringe Feiertage in Warschau. Ich arbeitete als asistent Tierärzte. Täglich bei 8.00 beginne ich meine Arbeit und zum Beispiel ich muss mit spazierengehen 20 Hunde. Es war aber auch angenehm ziemlich hart. Ich auch ziehe Tiere ein und helfe Doktor in der Prüfung. So habe ich atractive Feiertage und verdiene etwas Geld. Und was über Sie? Arbeiteten Sie an den Feiertagen? Ich warte anserw.

Dostanę cukierka?
I tak jest pewnie od cholery błędów. Ostatni raz uczyłam się niemca w gimnazjum.

NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostanę cukierka? I tak jest pewnie od cholery błędów. Ostatni raz uczyłam się niemca w gimnazjum.

wielkie dzięki;]istnieja jeszcze bezinteresowne dusze hihi;)nie licząc łakomczuchów na cukierki;)
BakaMomo
BakaMomo
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Täglich bei 8.00 beginne ich meine Arbeit und zum Beispiel ich muss mit spazierengehen 20 Hunde.

To mi nie pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: So habe ich atractive Feiertage und verdiene etwas Geld.

attraktive*

Konto usunięte
Konto usunięte: wielkie dzięki;]

Lepiej to sprawdź i przed lekcją z kimś skonsultuj...ostrzegam, że tutaj jest zapewne mnóstwo błędów stylistycznych, gramatycznych etc.
BakaMomo
BakaMomo
  3 Septiembre 2008

*und zum Beispiel ich mit 20 Hunden spazierengehen müssen. Es war ziemlich hart, aber ich mag es.

*So habe ich attraktive Feiertage und ich habe etwas Geld erworben.

Tak chyba lepiej.
Zresztą sama nie wiem.

NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008

zaraz pojde do sasiada sie zapytac;]

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.