Temat skierowany do nieco starszej rzeszy forumowiczów :>
Wszyscy dobrze wiemy, że osiągnięcie wieku osiemnastu lat, zwanym także pełnoletnim otwiera przed nami nowe drzwi, takie jak np. 'drzwi' do uzyskania prawa jazdy. Często jednak jest tak, że owe napalenie się na prawko zbiega się również z maturą. A więc moje pytania brzmią następująco:
Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
Q: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?
Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?
Dziękuję, życzę sukcesów w nowym roku szkolnym, pozdrawiam.
lista tematów
Szkoła a prawo jazdy strona 2 z 2
Ja sie wlasnie zapisalem i zobaczymy jak to bedzie. a co myslicie o robieniu kursu w czasie zimy?? to dobry pomysl czy jest ciezej no bo duzo deszczu,snieg,spac sie chce;-) bo na pewno kilka miesiecy potrwa calosc wraz z egzaminami... czekam na rady czy sie moze wstrzymac albo cos
JanekPodrecznik: Ja sie wlasnie zapisalem i zobaczymy jak to bedzie. a co myslicie o robieniu kursu w czasie zimy?? to dobry pomysl czy jest ciezej no bo duzo deszczu,snieg,spac sie chce;-) bo na pewno kilka miesiecy potrwa calosc wraz z egzaminami... czekam na rady czy sie moze wstrzymac albo cos
rób jak najszybciej

ja mialam lat 18 prawko... a mature dopiero po roku...
wiele osob laczylo te dwie rzeczy i jakos im sie udalo...
na pewno egzamin...
matura to "pikus" nie ma sie czym denerwowac jesli uczylo sie systematycznie... :)
egzamin to wiekszy stres - nigdy nie wiadomo co sie wydarzy...
macie, macie, juz dluugo :)
Ja nie mam prawa jazdy, ponieważ nie miałam jeszcze okazji aby iść na egzamin
Hm. Fakt. Przydałoby się w końcu zrobić :D
spread my wings and fly hold my head up high
Konto usunięte: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
na szybcika robiła prawko przeda maturą, bo wiedziałam, że po niej już się tego nie podejmę... i bardziej się na egzaminie denerwowałam niż na maturze :P
Konto usunięte: Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
Q: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?
Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?
nawet 8nastki nie miałam, a na kurs już poszłam i 3 miesiące po urodzinach miałam już prawko

nie wiem nie stresuję się, prawko miałam za pierwszym razem

mam