Sobek8989
Sobek8989
  3 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Temat skierowany do nieco starszej rzeszy forumowiczów :>

Wszyscy dobrze wiemy, że osiągnięcie wieku osiemnastu lat, zwanym także pełnoletnim otwiera przed nami nowe drzwi, takie jak np. 'drzwi' do uzyskania prawa jazdy. Często jednak jest tak, że owe napalenie się na prawko zbiega się również z maturą. A więc moje pytania brzmią następująco:

Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?

Q:
Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko? :ziober2:

Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?

Dziękuję, życzę sukcesów w nowym roku szkolnym, pozdrawiam.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?

nie mam, wole jednoślady
...Ignorance is bliss...
BakaMomo
BakaMomo
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?

Kurs rozpoczęłam wraz z początkiem roku szkolnego (klasa maturalna). Szkołę jazdy miałam niedaleko mojego liceum, więc po lekcjach szłam do pobliskiej kawiarni, gdzie odrabiałam prace domowe a następnie szłam na kurs.
Pogodziłam te obowiązki bez najmniejszego problemu i nie odbiło się to na wyniku matury.

Konto usunięte
Konto usunięte: Q: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?

Egzamin na prawko :wtf:
Sylwan01
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 5
Sylwan01
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?

ja maturę mam w tym roku a prawko mam już ponad rok :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko

ja na egzamin na prawko poszedłem na "luuuzaka" :rock:
darius & finlay - destination (michael mind remix)
play & win - slow motion
:nutki: :zakochany:
smielaq89
smielaq89
  3 Septiembre 2008

dla mnie większym stresem było prawko :P zwłaszcza, że nie za 1 razem :P

robiłem w wakacje przed klasą maturalna ale egzaminy ciągnęły się potem i tak przez III klasę :P

eSzatyNe
eSzatyNe
  3 Septiembre 2008

Najlepiej jest w czasie wakacji robić prawko. Ten sam stres co na maturze :and:

uzak
uzak
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?

w drugiej klasie liceum zaczełam robić kurs. i bardzo dobrze.

Konto usunięte
Konto usunięte: Q: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?

prawo jazdy.. ale ani jednego ani drugiego nie ma sie co bac..

Konto usunięte
Konto usunięte: : A może po prostu nie macie prawa jazdy?

macie!
Scooter3217
Scooter3217
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte

ja mam w tym roku mature, i dopiero w sobote 18 lat, ale kurs zaczalem juz w lipcu wiec na październik egzamin bede mial wiec nie zaardzo to z matura koliduje
TMKii
TMKii
  3 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: Sobek8989:Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy? nie mam, wole jednoślady

na to też trza prawojazdy..... chyba że o rowerkach mówisz....
chm... zarówno maturę jak i prawko można zdawać wielokotnie.... najgorszy jest pierwszy raz :D :P
WrednaMisia
WrednaMisia
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte

Matura. prawko zdałam za pierwszym razem;]
BakaMomo
BakaMomo
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na to też trza prawojazdy..... chyba że o rowerkach mówisz....

Abo o skuterkach o określonej pojemności silnika :)
KamiQa
KamiQa
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte

ja jeszcze nie mam ale moja kuzynka tak zdawała. a ze jest ambitna i chciała zdać i mature znakomicie i prawko w koncu poległa na prawojazdy...
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?

nie mam prawa jazdy :ziober2:
Adusia989
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Adusia989
  3 Septiembre 2008

najpierw zrobiłam maturę,a teraz robię prawo jazdy.większy stres miałam przed pierwsza jazdą, niż przed maturą.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co znaczy blachara ale dziekuje za komplement

Konto usunięte
Konto usunięte: nie puszczam się chyba że sygnały telefonem

:crylol:
MiSieKk07s
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
MiSieKk07s
  3 Septiembre 2008

Z moi prawkiem to było tak ze opuściłem próbną maturę bo byłem na egzaminie w WORD-zie :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.