Temat skierowany do nieco starszej rzeszy forumowiczów :>
Wszyscy dobrze wiemy, że osiągnięcie wieku osiemnastu lat, zwanym także pełnoletnim otwiera przed nami nowe drzwi, takie jak np. 'drzwi' do uzyskania prawa jazdy. Często jednak jest tak, że owe napalenie się na prawko zbiega się również z maturą. A więc moje pytania brzmią następująco:
Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
Q: Większy stres to matura, czy pierwszy albo 14nasty egzam na prawko?
Q: A może po prostu nie macie prawa jazdy?
Dziękuję, życzę sukcesów w nowym roku szkolnym, pozdrawiam.
lista tematów
Szkoła a prawo jazdy strona 1 z 2
Konto usunięte: Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
Kurs rozpoczęłam wraz z początkiem roku szkolnego (klasa maturalna). Szkołę jazdy miałam niedaleko mojego liceum, więc po lekcjach szłam do pobliskiej kawiarni, gdzie odrabiałam prace domowe a następnie szłam na kurs.
Pogodziłam te obowiązki bez najmniejszego problemu i nie odbiło się to na wyniku matury.
Egzamin na prawko

dla mnie większym stresem było prawko :P zwłaszcza, że nie za 1 razem :P
robiłem w wakacje przed klasą maturalna ale egzaminy ciągnęły się potem i tak przez III klasę :P
Konto usunięte: Q: Czekaliście do matury z prawkiem, po czym rozpoczynaliście kurs? Czy też w trakcie roku szkolnego uczęszczaliście na kurs jazdy? Dawało się to jakoś pogodzić i nie odbiło się to później na wyniku matury?
w drugiej klasie liceum zaczełam robić kurs. i bardzo dobrze.
prawo jazdy.. ale ani jednego ani drugiego nie ma sie co bac..
macie!
ja mam w tym roku mature, i dopiero w sobote 18 lat, ale kurs zaczalem juz w lipcu wiec na październik egzamin bede mial wiec nie zaardzo to z matura koliduje
ja jeszcze nie mam ale moja kuzynka tak zdawała. a ze jest ambitna i chciała zdać i mature znakomicie i prawko w koncu poległa na prawojazdy...