Segame
Segame
  2 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?

ManUGirl17
ManUGirl17
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie, jeden kujon zrobił taki cyrk - Kolega poprosił go o podpowiedź na sprawdzianie z matematyki. Ku zdziwieniu wszystkich, kujon mu podyktował rozwiązania. Oddaliśmy sprawdziany, a on w śmiech. I do Artura - " Hi hi hi, a ja Ci źle powiedziałem, hi hi hi " No w głowie mi się takie zachowanie nie mieści.

:ble: ale poyeb :/ skąd sie tacy ludzie biora?
KamiQa
KamiQa
  2 Septiembre 2008
martyna1517
martyna1517: w stanach za to ze szkoly wyrzucaja

w Polsce mieszkamy :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak

nie próbowalam. ale na moje oko to daremne. przeciez nauczyciel odrazu zobaczy ze coś kombinujesz.. ;x łątwiej jest przykleić sobie sciage na nie przeźroczystą linijke :D
niby ze coś podkreslasz a z drugiej strony masz całą długa linijke ściag ;p
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie, jeden kujon zrobił taki cyrk - Kolega poprosił go o podpowiedź na sprawdzianie z matematyki. Ku zdziwieniu wszystkich, kujon mu podyktował rozwiązania. Oddaliśmy sprawdziany, a on w śmiech. I do Artura - " Hi hi hi, a ja Ci źle powiedziałem, hi hi hi " No w głowie mi się takie zachowanie nie mieści.

Bardzo chamski numer

Konto usunięte
Konto usunięte: nie próbowalam. ale na moje oko to daremne. przeciez nauczyciel odrazu zobaczy ze coś kombinujesz.. ;x łątwiej jest przykleić sobie sciage na nie przeźroczystą linijke :D niby ze coś podkreslasz a z drugiej strony masz całą długa linijke ściag ;p

Tyle że nie na każdym sprawdzianie jest coś do podkreślania. Jak zaczniesz tak robić np. na polskim to na bank nauczyciel się domyśli. Przy długopisie nawet jak coś zacznie podejrzewać to trudniej to udowodnić.
justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale poyeb :/ skąd sie tacy ludzie biora?

Nie mam pojęcia, ale nie chciał podpowiadać, mógł nie mówić nic.

Konto usunięte
Konto usunięte: niby ze coś podkreslasz a z drugiej strony masz całą długa linijke ściag ;p

U mnie nieraz nauczyciele przechodzili po klasie, i bawili się przedmiotami z ławek, więc ryzykowne. :P
Rosiczka00
Rosiczka00
  2 Septiembre 2008

u nas na matmie nie dało się ściągać, BABA wszystko widziała :smutny:
chociaż nie raz udało mi się wesprzeć z sąsiadem/sąsiadką :ziober2:

justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo chamski numer

Którego na wycieczce klasowej bardzo pożałował. ;)
KamiQa
KamiQa
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . Jak zaczniesz tak robić np. na polskim to na bank nauczyciel się domyśli.

nie koniecznie. ja tak robilam cale gimnazjum i mnie nikt nie przyłapał ;p a w liceum kiedy klase mam o wiele większa to już wgl nie ma problemu bo nauczycielnie ma oczu dookoła głowy.

a co do długopisu fakt trudniej jest udowodnić ale rózni są nauczyciele.
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie koniecznie. ja tak robilam cale gimnazjum i mnie nikt nie przyłapał ;p a w liceum kiedy klase mam o wiele większa to już wgl nie ma problemu bo nauczycielnie ma oczu dookoła głowy.

Widocznie u mnie panuje większy rygor :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: a co do długopisu fakt trudniej jest udowodnić ale rózni są nauczyciele.

U nauczycieli starszej daty raczej przejdzie u młodych już może być gorzej.
Rosiczka00
Rosiczka00
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie koniecznie. ja tak robilam cale gimnazjum i mnie nikt nie przyłapał ;p a w liceum kiedy klase mam o wiele większa to już wgl nie ma problemu bo nauczycielnie ma oczu dookoła głowy.

wszystko zależy od nauczyciela.
w gimnazjum klase miałam mniejsza ale za to zupełną anarchie ;D
w liceum ponad 30 osób, a już na wspomnianej matmie czy angielskim była masakra. Sprawdzali wszystko, a i większość nie chciała ryzykować, bo wielokrotnie z matmy poleciała jedyneczka za odpisywanie.

a dodam, że kilkanaście osób z mojej klasy właśnie przez matmę nie przeszło z klasy do klasy, więc każdy się bał :ziober2:
KamiQa
KamiQa
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie nieraz nauczyciele przechodzili po klasie, i bawili się przedmiotami z ławek, więc ryzykowne. :P

uu no w takim wypadku to tak ;p u mnie nie było takich przypadków ;d
dagmara666666
dagmara666666
  2 Septiembre 2008

mi nie potrzebne są ściągi ;p

WrednaMisia
WrednaMisia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?

Nigdy tego nie miałam . :)
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?

już wolę się nauczyć

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.