Segame
Segame
  2 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?

martyna1517
martyna1517
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?

nie robi sie sciag no no no! w stanach za to ze szkoly wyrzucaja
justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to się sprawdza w praktyce?

Latarkę od tego masz w breloku, nie wiem czy nauczyciel pozwoliłby zostawić to na ławce podczas sprawdzianu.
Mam gdzieś takie coś, ale nie używałam tego nigdy do pisania ściąg.
WueRZet
WueRZet
  2 Septiembre 2008

A nie lepiej się trochę przyłożyć bardziej do nauki ? :mrgreen:

DeliciousJelly
DeliciousJelly
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego

Wystarczy, że się siedzi z kujonem w ławce. :ziober:
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Miało być :ziober2: ... :and:
justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy, że się siedzi z kujonem w ławce.

U mnie w klasie była taka panna, która ręką zasłaniała, byle tylko ktoś od niej słowa nie spisał. :woot: .
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte

Ultrafiolet w breloczku (dość kiepskie rozwiązanie). Jak będziesz trzymać na sprawdzianach breloczek to na max nauczyciel zacznie coś podejrzewać.

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w klasie była taka panna, która ręką zasłaniała, byle tylko ktoś od niej słowa nie spisał. .

Większość kujonów tak robi.
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w klasie była taka panna, która ręką zasłaniała, byle tylko ktoś od niej słowa nie spisał. .

Na wszystkich się znajdzie jakiegoś haka. Na pewno miała jakieś tajemnice. Było ją czymś zaszantażować i już zmieniłaby swoje nastawienie. :ninja:
Gusialka
Gusialka
  2 Septiembre 2008

Wystarczy się podzielić z kimś nauką- pół na pół ;]

Gusialka
Gusialka
  2 Septiembre 2008

Ktoś połowe kuje, a później siada się z nim na spr. U mnie tak się da łatwo ściągnąć.

justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Większość kujonów tak robi.

Tak, tylko jak ona czegoś zapomniała zrobić, to wielkie pretensje, że nikt jej nie chce dać spisać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Na wszystkich się znajdzie jakiegoś haka. Na pewno miała jakieś tajemnice. Było ją czymś zaszantażować i już zmieniłaby swoje nastawienie.

Jej nie było czym. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy się podzielić z kimś nauką- pół na pół ;]

U mnie nieraz przesiadali na sprawdzianach, więc też kiepskie rozwiazanie.
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, tylko jak ona czegoś zapomniała zrobić, to wielkie pretensje, że nikt jej nie chce dać spisać.

Chcą mieć dobre oceny za wszelką cenę. Też mam parę takich osób. Jak pracy domowej nie zrobią to proszą żeby klasa nic nie mówila że coś było zadane a jak zrobią to lecą pierwsi pokazać i nie obchodzi ich że inni nie mają.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jej nie było czym.

Na każdego można znaleźć choćby najmniejszego haka :ninja:
werq009
werq009
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte

Mam taki dluugoopis . ii nie jest wcale taki swieetny :ninja:
justisssia
justisssia
  2 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcą mieć dobre oceny za wszelką cenę. Też mam parę takich osób. Jak pracy domowej nie zrobią to proszą żeby klasa nic nie mówila że coś było zadane a jak zrobią to lecą pierwsi pokazać i nie obchodzi ich że inni nie mają.

U mnie, jeden kujon zrobił taki cyrk - Kolega poprosił go o podpowiedź na sprawdzianie z matematyki. Ku zdziwieniu wszystkich, kujon mu podyktował rozwiązania. Oddaliśmy sprawdziany, a on w śmiech. I do Artura - " Hi hi hi, a ja Ci źle powiedziałem, hi hi hi "
No w głowie mi się takie zachowanie nie mieści.

Konto usunięte
Konto usunięte: Na każdego można znaleźć choćby najmniejszego haka

Tak się mówi..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.