Hej czy ktoś z was próbował robić ściągi przy pomocy tego http://www.takapaka.pl/Produkt/11/sekretny_pisak ? Jak to się sprawdza w praktyce?
lista tematów
Ściąganie strona 1 z 2
Ultrafiolet w breloczku (dość kiepskie rozwiązanie). Jak będziesz trzymać na sprawdzianach breloczek to na max nauczyciel zacznie coś podejrzewać.
Konto usunięte: U mnie w klasie była taka panna, która ręką zasłaniała, byle tylko ktoś od niej słowa nie spisał. .
Większość kujonów tak robi.
Tak, tylko jak ona czegoś zapomniała zrobić, to wielkie pretensje, że nikt jej nie chce dać spisać.
Konto usunięte: Na wszystkich się znajdzie jakiegoś haka. Na pewno miała jakieś tajemnice. Było ją czymś zaszantażować i już zmieniłaby swoje nastawienie.
Jej nie było czym.

U mnie nieraz przesiadali na sprawdzianach, więc też kiepskie rozwiazanie.
Konto usunięte: Tak, tylko jak ona czegoś zapomniała zrobić, to wielkie pretensje, że nikt jej nie chce dać spisać.
Chcą mieć dobre oceny za wszelką cenę. Też mam parę takich osób. Jak pracy domowej nie zrobią to proszą żeby klasa nic nie mówila że coś było zadane a jak zrobią to lecą pierwsi pokazać i nie obchodzi ich że inni nie mają.
Na każdego można znaleźć choćby najmniejszego haka

Konto usunięte: Chcą mieć dobre oceny za wszelką cenę. Też mam parę takich osób. Jak pracy domowej nie zrobią to proszą żeby klasa nic nie mówila że coś było zadane a jak zrobią to lecą pierwsi pokazać i nie obchodzi ich że inni nie mają.
U mnie, jeden kujon zrobił taki cyrk - Kolega poprosił go o podpowiedź na sprawdzianie z matematyki. Ku zdziwieniu wszystkich, kujon mu podyktował rozwiązania. Oddaliśmy sprawdziany, a on w śmiech. I do Artura - " Hi hi hi, a ja Ci źle powiedziałem, hi hi hi "
No w głowie mi się takie zachowanie nie mieści.
Tak się mówi..