Jak tam wasze wrażenie po 1 dniu swzkoły po wakacjach...oo i jak wrazenia osób które np. dzis rozpoczeły swój pierwszy dzien w jakies szkole( rzecz jasna nie w przedszkolu:p).Czy w jakis sposób zmienila wam sie klasa ?
lista tematów
wrażenia.....
Konto usunięte: po 1. jak sie wykazuje szacunek to do wszystkich nie tylko do tych milusich dla ciebie ale i dla tych nie...bo tak to wykazujesz ze jestes niekulturalna
owszem bywam niekulturalna i nie widzę powodów bym miała to ukrywać

po 2 szanuje ludzi,którzy zasługują na mój szacunek

nie rozśmieszaj mnie

mam rozumieć,że chodziło ci o riposty ??
nie jest inteligentne lecz dosadne :)
uważam iz świetnie nadaje się do polemiki z Tobą
btw.naucz się stosowania znaków interpunkcyjnych i polskich znaków boprzeciez jesteś w najbardziej ekskluzywnej szkole w Polsce :)
oo
oo jesuuuuuuuuuu juz to wykorzystalas próbujesz zabłysna inteligencja przez moj mały blad zapomnialam s oo jestes naprawde inteligentnaaaaaaaaa heheheheheheheheh zal.pl
odpowiadam w stylu twym nie chce dyskutowac bla bla bla
hehehehehehe ooo w na wspólnej o tym było;p
Konto usunięte: btw.naucz się stosowania znaków interpunkcyjnych i polskich znaków boprzeciez jesteś w najbardziej ekskluzywnej szkole w Polsce :)
w takiej szkole nie ucza nas jak porozumiewac sie na forum fotki.pl bysmy wyrosli na jakis glupów jak niektórzy podkresla;p którzy sa na tym forym tylko bysmy wiazali swe zycie z bardziej inteligentnymi zajeciami a nie siedzenie na totce..a te głupie znaki....hehe dla mnie one nic nie znacza:)
oo jesu zapomnialam napisac s alez jestem ...
aa moj drogi:*wiesz ona próbuje mi cos wytłumaczyc ale bez skutecznie:)