Jak tam wasze wrażenie po 1 dniu swzkoły po wakacjach...oo i jak wrazenia osób które np. dzis rozpoczeły swój pierwszy dzien w jakies szkole( rzecz jasna nie w przedszkolu:p).Czy w jakis sposób zmienila wam sie klasa ?
lista tematów
wrażenia.....
Konto usunięte: przeczytaj co napisałam niżej i proszenie wdawaj się w polemikę ze mną wytapetowana hot laleczko
czytalam i nic z tej złoznej wypowiedzi nie wynika..a próbujesz odreagowac szkole aaahh pisz sobie takie wypowiedzi az ci ulzy ja poczekam:)
ja nie pisalam nic ooo jakis laleczkach która sama ty jestes wiec nie pisz tak o mnie to forum a nie rozmowy w toku
nie wiem w jakich kręgach się obracasz skoro uznajesz to za miłe określenie

podziękuje za nie
jak już pisałam nie mam w zwyczaju dyskutować z osobami,które reprezentują taki poziom więc żegnam cię środkowym palcem

to w jakich ty kregach sie obracasz ze uznajesz takie pozegnania????? prawda w oczy kole;p;]]
nigdy bym ci nie dala;p
alez znasz sie na zartach zniewalajaceeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahhhh czytasz bravo girl ze swoimi jaks słitasnymi kolezankami:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
z ludźmi,których szanuje żegnam się inaczej
Konto usunięte: ahhhh czytasz bravo girl ze swoimi jaks słitasnymi kolezankami:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kuva skąd wiedziałaś

po 1. jak sie wykazuje szacunek to do wszystkich nie tylko do tych milusich dla ciebie ale i dla tych nie...bo tak to wykazujesz ze jestes niekulturalna
o!! napisalam za inteligentnie nie bedzie wiedziec o co chodzi z nów napisze cos o jakims dyskutowaniu ahh te jej marne ripoty rodem z mody na sukces ;p
ahh jakie inteligentne słowo czarujesz swoimi błyskotliwymi wypowiedziami w których potrafisz albo napisac ze juz pisac ze mna nie bedziesz troche przewrotne ale tak przedszkolaki pisza czyli ty...albo ze nie chcesz dyskutowac ahh masz p....w głowie:) buziaki ale nie dla niej:********