uzak
uzak
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)
Witam!

Od 3września będę uczęszczać dwa tygodnie do mojej starej szkoły, w której mieści się podstawówka i gimnazjum.
Ostatnio będąc z kolezankami w budynku zaobserwowałyśmy kilka zmian..
Kazde z wejsc szkoły jest monitorowane;
Kazdy korytarz w szkole jest monitorowany;
A także są montowane kraty w oknach jak narazie tylko na parterze ale kto wie moze to pójdzie wyżej.
Aby dostać się do szkoły trzeba dzwonić specjalnym dzwonkiem. Bo dogłębnej obserwacji jakiegoś mężczyzny siedzącego za całym tym ustrojstwem dopiero zostałyśmy wpuszczone do szkoły. kiedy tylko weszłyśmy obrzucono nas setką pytań.. które raczej nie były potrzebne..
I tu moje pytania:

1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem?
2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne?
3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie?
4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale? :ninja:

Głupie uwagi sobie darujcie.
Mimo, że to nie hyde - czarna ja zawsze w akcji.
Zapraszam do konwersacji.

Pozdrawiam. J.
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

1jak bylam w gimnazjum to mialam identycznie
2w gimnazjum tak w podstawowce i liecum nie
3szkola
4 nie
dentka91
dentka91
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem?

Hm.
We wrzesniu zeszłego roku, razem z kilkoma osobami z mojej byłej klasy, chcielismy odwiedzić stare mury.
Wejscie dla uczniow jest zamykane, zeby nie uciekali z lekcji.
Wiec chcilismy wejsc wejsciem dla nauczycieli.
Tez zamknięte.
Przyszła woźna, powiedziala '' a wy po co tu?''. Powiedzilismy, ze chcilismy odwiedzic wychowawce, powiedziala ze teraz jest lekcja, i zawoła go gdy sie skonczy.
Weszła spowrotem i zamknęła drzwi na klucz.:zonk:
Oczywiscie, go nawet nie powiadomiła o tym.:zonk:
baskas4
baskas4
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

1.nie, ale jest obowiązek monitoringu w szkole. Rozśmieszyło mnie to, bo moja stara szkoła nie miała pieniędzy na dach a tu nagle trzeba się wykosztować na te kamery, co podobno jest bardzo drogie.
2.w takich małych szkołach jest to zbędne, ale w tych większych, gdzie nie zna się większości uczniów myślę, że tak
3. myślę, że to wszystko jest poniekąd z winy uczniów. Sami zgotowaliśmy sobie ten los.
4. bez przesady :)
ArekCOD
ArekCOD
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie?

szkoła niewolnictwa ! :tak: :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne?

nie jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

do wszystkiego są zdolni. ale chyba nie.
WrednaMisia
WrednaMisia
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

U mojej mamy w pracy tez tak jest i uwazam ze to jest własnie bardzo dobre :tak:
DarusiaxDDD
DarusiaxDDD
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: podstawówka i gimnazjum.

Moja sql taka jest xD
Konto usunięte
Konto usunięte: . Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

Nie, kamery są ale na piętrach przed wejsciem ale krat w oknach nie mamy xD No sory mamy w klasach w piwnicy by zabezpieczyć okna przed wybiciem od np piłki
Zbędne niektóre zabezpieczenia
Szkoła o zaostrzonym rygorze xD Haha :lol:
Nie wiem ^^
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, kamery są ale na piętrach przed wejsciem ale krat w oknach nie mamy xD No sory mamy w klasach w piwnicy by zabezpieczyć okna przed wybiciem od np piłki Zbędne niektóre zabezpieczenia

no to i tam byly takie siatki ale na pływalni i na wszystkich salach gimnastycznych :)
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszła woźna, powiedziala '' a wy po co tu?''. Powiedzilismy, ze chcilismy odwiedzic wychowawce, powiedziala ze teraz jest lekcja, i zawoła go gdy sie skonczy.

my wchodzimy i kobitka pyta:
a po co wy tutaj przyszły ha!? o.O
a ja:
pozwiedzac :ziober2:
oOoRaDzIaOoO
oOoRaDzIaOoO
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam! Od 3września będę uczęszczać dwa tygodnie do mojej starej szkoły, w której mieści się podstawówka i gimnazjum. Ostatnio będąc z kolezankami w budynku zaobserwowałyśmy kilka zmian.. Kazde z wejsc szkoły jest monitorowane; Kazdy korytarz w szkole jest monitorowany; A także są montowane kraty w oknach jak narazie tylko na parterze ale kto wie moze to pójdzie wyżej. Aby dostać się do szkoły trzeba dzwonić specjalnym dzwonkiem. Bo dogłębnej obserwacji jakiegoś mężczyzny siedzącego za całym tym ustrojstwem dopiero zostałyśmy wpuszczone do szkoły. kiedy tylko weszłyśmy obrzucono nas setką pytań.. które raczej nie były potrzebne.. I tu moje pytania:1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale? Głupie uwagi sobie darujcie. Mimo, że to nie hyde - czarna ja zawsze w akcji. Zapraszam do konwersacji. Pozdrawiam. J.

To wygląda raczej jak wiezienie;/
dobrze ze u mnie nie ma czegos takiego
baskas4
baskas4
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my wchodzimy i kobitka pyta: a po co wy tutaj przyszły ha!? o.O a ja: pozwiedzac

jak niedawno moje koleżanki przyszły odwiedzić starą szkołę to wychodząc złapała je katechetka z pytaniem: "a wy dziewczyny co, wagary?"
dopiero później doszło do niej, że one już dawno skończyły szkołę :)
Matix0908xElutka
Matix0908xElutka
  31 Agosto 2008

WIEZIENIE !! xD

WrednaMisia
WrednaMisia
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: WIEZIENIE !! xD

Przystojniak z Ciebie ale inteligencją to Ty nie grzeszysz ;]
uzak
uzak
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: WIEZIENIE !! xD

zalezy jak sie na to spojrzy :and:
uzak
uzak
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak niedawno moje koleżanki przyszły odwiedzić starą szkołę to wychodząc złapała je katechetka z pytaniem: "a wy dziewczyny co, wagary?" dopiero później doszło do niej, że one już dawno skończyły szkołę :)

:crylol:
mialam prawie identyczną sytuacje :D
a ostatnio facet z fizyki mowi:
co Wy tutaj robicie.
ja mowie ze zalatwiac praktyki chcemy
on do nas: praktyki? przeciez wy dopiero gimnazjum skonczylyscie tutaj :)
Yui
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Yui
  1 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

Oby :woot:
Chcesz grać jak S l a y e r?
Zamrozimy Hana Solo!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.