uzak
uzak
  31 Agosto 2008 (pierwszy post)
Witam!

Od 3września będę uczęszczać dwa tygodnie do mojej starej szkoły, w której mieści się podstawówka i gimnazjum.
Ostatnio będąc z kolezankami w budynku zaobserwowałyśmy kilka zmian..
Kazde z wejsc szkoły jest monitorowane;
Kazdy korytarz w szkole jest monitorowany;
A także są montowane kraty w oknach jak narazie tylko na parterze ale kto wie moze to pójdzie wyżej.
Aby dostać się do szkoły trzeba dzwonić specjalnym dzwonkiem. Bo dogłębnej obserwacji jakiegoś mężczyzny siedzącego za całym tym ustrojstwem dopiero zostałyśmy wpuszczone do szkoły. kiedy tylko weszłyśmy obrzucono nas setką pytań.. które raczej nie były potrzebne..
I tu moje pytania:

1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem?
2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne?
3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie?
4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale? :ninja:

Głupie uwagi sobie darujcie.
Mimo, że to nie hyde - czarna ja zawsze w akcji.
Zapraszam do konwersacji.

Pozdrawiam. J.
dagmara666666
dagmara666666
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

1.nie
2.no moze jakby ktos chcial cos ukrac albo cos ;p to to jest przydatne..
3.sama nie wiem ;p
4.ee bez przesady ;p
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ee bez przesady ;p

no co :ziober2:
jak wnoszą bomby do szkoły :and:
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wnoszą bomby do szkoły

i wciagaja kreski na wychowawczej.. :P
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i wciagaja kreski na wychowawczej.. :P

i palą zioło przez okno :crylol:
Amibia
Amibia
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem? 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne? 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie? 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

1. nigdy :nie:
2. zupełnie zbędne.
3. big brother :wtf:
4. możliwe :and:
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. big brother

tylko ze w tv nie pokazą.. i nie ma głownej nagrody :ziober2:
johana20
johana20
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem?

u mnie w byłej szkole były kamery praktycznie na każdym korytarzu i przed szkołom

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne?

czy ja wiem i tak się lali tylko nie w szkole a na podjeździe gdzie kamer brak

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie?

szkoła jak szkoła ale u mojej siostry w szkole są kraty w oknach to więzienie na maksa
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i palą zioło przez okno

i chleja w szatni finlandie przegryzajac drugim sniadaniem ;D
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
johana20
johana20: czy ja wiem i tak się lali tylko nie w szkole a na podjeździe gdzie kamer brak

no tak.. zawsze znajdą jakies wyjscie.. eh .. pomysłowość mlodziezy nie zna granic.
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008

kamery to nie jest wyjscie tylko ulatwienie :P
bo jak ktos bedzie chcial ´dorwac skur**** to i tak go zlapie ;P

uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i chleja w szatni finlandie przegryzajac drugim sniadaniem ;D

ja pilam na korytarzu wódke z mirindą :crylol:
koło gabinetu pielegniarki ;|
ThugChild
ThugChild
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pilam na korytarzu wódke z mirindą koło gabinetu pielegniarki ;|

hahaha :D niezle :D

a co do pielegniarki to nasza jak chodzilam do gimnazjum nigdy nie miala czasu :D
raz mi sie palec rozwalil i tryskala krew na wszystkie strony swiata , wchodze do jej gabinetu a ona maluje na czerwono paznokcie u nog i do meni z textem " NIE MAM CZASU TERAZ ! PRZYJDZ NA PRZERWIE" haha b*tch :D
uzak
uzak
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a co do pielegniarki to nasza jak chodzilam do gimnazjum nigdy nie miala czasu :D raz mi sie palec rozwalil i tryskala krew na wszystkie strony swiata , wchodze do jej gabinetu a ona maluje na czerwono paznokcie u nog i do meni z textem " NIE MAM CZASU TERAZ ! PRZYJDZ NA PRZERWIE" haha b*tch :D

no u mnie w gimnazjum z czym bys nie przyszła to dawali krople nasercowe :crylol:
bo tylko to kobieta miala :D
i móila zeby kazdy nosil ze sobą jakies plasterki czy tabletki. bo ona nic nie ma :D
pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  31 Agosto 2008
Konto usunięte

tak
2. tak, ale bez przesady
3. szkoła, ja tylko dzwonka nie miałam, ale kamery tak
4. raczej nie :D
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
SweetAloneBaby
SweetAloneBaby
  31 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy spotkaliście się juz w szkołach z czymś takim bądź chociażby podobnym zjawiskiem?

tak

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Czy uwazacie, że to jest potrzebne?

w sumie zalezy od szkoly ale to co dzieje sie w np. moim bylym gim wymaga takich rzeczy

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Czy to jeszcze szkoła czy już więzienie?

hmm pewnie czesc degeneruchow sie ucieszy nie to nie wiezienie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Czy zainstalują przy wejsciu bramkę wykrywającą metale?

i znow powolam sie na moje stare gim tak powini bo tak to tylko dzieciaki w kajdankach wyprowadzaja xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.