Hej. ; *
Jak już każdy tutaj się wypytuje to ja też sobie spytam,a co mi tam
1. Jakie przedmioty muszę zdawać na maturze, żeby dostać się na Turystykę i Rekreację?
2. Studiuje/studiował ktoś to ? Fajny kierunek ?
3. Czy na ten kierunek są jakieś testy sprawnościowe ?
4. Czy ten kierunek jest opłacalny według WAS ?
Dziękuję .
Proszę o KONKRETNE odpowiedzi.
Nie masz nic do powiedzenia na ten temat ? Nie pisz wcale.
Pozdrawiam & życzę miłego popołudnia.
lista tematów
Turystyka i rekreacja
geografia rozszerzona zdecydowanie angielski myśle też na rozszerzonym daje większe możliwosci
kierunek mi się podoba planowałem na to iść ;)
o ile mi wiadomo to nie
turystyka teraz się rozkręca i myśle że z tym można wiązać jakieś plany
Ader: geografia rozszerzona zdecydowanie angielski myśle też na rozszerzonym daje większe możliwosci

a na czym w końcu jesteś ?
to tylko chyba wtedy obowiązuje jeśli kierunek jest na AWFie.
dzięki Bogu ..
ja zdawałem geografię rozszerzoną

składałem na geografie bo turystyka dopiero w tym roku powstała w moim mieście, składałem też na zootechnike z weterynarią i poszedłem na to ostatnie ;)
tak na awfie również na ratownictwie medycznym ;)
Konto usunięte: 1. Jakie przedmioty muszę zdawać na maturze, żeby dostać się na Turystykę i Rekreację?
geo rozsz.
miałam na to iść, ale ostatecznie wybrałam ochronę środowiska :-D
w Krakowie na AWF kiedyś były, teraz chyba zniesione.
raczej tak ;)
Konto usunięte: 1. Jakie przedmioty muszę zdawać na maturze, żeby dostać się na Turystykę i Rekreację?
na pewno geografia i język obcy, chociaż można też biologię i historię, z tego co sie orientuję.
Ja nie studiowałam, ale mam znajomą na tym kierunku, z tego co wiem, to jest zadowolona, ma ciekawe przedmioty i do tego jest podobno łatwo.
Po tym kierunku raczej łatwo znajdziesz pracę.
geografia rozszerzona i dobrze by tez bylo angielski rozszerzony
ja bym chciala studiować ale nie bede zdawac rozszerzonego angielskiego wiec chyba ostatecznie na geografie pojde
chyba nie
mysle ze tak
1. Jakie przedmioty muszę zdawać na maturze, żeby dostać się na Turystykę i Rekreację?
Ja to studiuje kierunek ten jest bardzo obszerny. Musisz zdawać oczywiście geografie i obojetnie jaki jezyk najlepiej rozszerzony. Nie ma żadnych testów sprawnościowych. Ale jest wf. Myślę że w przyszłości przyda się ten kierunek