cudowna667
cudowna667
  29 Agosto 2008 (pierwszy post)

chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???

Moze dowiedz sie o to w swojej szkole co ?:woot:
MateuszNHbw
MateuszNHbw
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze dowiedz sie o to w swojej szkole co ?

za ta odpowiedz powinien byc :ban: i czemu niema????????????????????????

[Zasady forum] :
4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty:
* nabijanie postów bądź odpowiedzi nic nie wnoszące
(np.: wtf; w8; zonk, nie wiem, nie obchodzi mnie, mam to gdzieś, pierwszy, itp.
BlackxBarbie
BlackxBarbie
  29 Agosto 2008

NO cóż koledzy powyżej mają racje. . .
Skąd my to mamy wiedzieć ???
Ale w sumie wydaje mi się że powinna być taka możliwość ale to głównie zależy od szkoły ;)

Marek1991BrD
Marek1991BrD
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale do 2 klasy nie 1 ???

Raczej nie ma
W zawodówce na każdym profilu masz praktyki w wybranym zawodzie już od 1 klasy.
uzak
uzak
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???

w kazdej szkole jest inaczej. najlepiej sie w sekreteariacie zapytac zeby nie było nieporozumień.. wątpię zeby zechcieli Cie przenieść do 2.. no chyba ze wszystko zaliczysz im z pierwszej klasy. wtedy moze i jest taka mozliwosc.
uzak
uzak
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: za ta odpowiedz powinien byc i czemu niema???????????????????????? [Zasady forum] : 4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty: * nabijanie postów bądź odpowiedzi nic nie wnoszące (np.: wtf; w8; zonk, nie wiem, nie obchodzi mnie, mam to gdzieś, pierwszy, itp.

a Twój niby dużo wnosi? -.- raczej wątpię poza tym przydałoby Ci się kilka chwil spędzonych ze słownikiem, ponieważ Ty chyba jeszcze nie wiesz, że "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. -.-
KamiQa
KamiQa
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???

moze jest ale będziesz musiała zdać jakieś podstawy programowe na pewno tego profilu fryzjerskiego.

bo tak po prostu nie będziesz mogła się przenieść.
musisz porozmawiać z wychowawczynią. Ale o tym trzeba było już pod koniec klasy pierwszej. bo wiem ze egzaminy jak się przenosisz z technikum do liceum to musisz zdać podstawe programową danej klasy. Jak np mój kolega z informatyki idzie do nas na edukacje europejską. Musi zdać geografie, historie i nie wiem czy coś jeszcze. ale to jakoś we wrześniu już zaraz.
iZziaaa
iZziaaa
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

watpie... mogalbys sie przeniesc do innej klasy ale o tym asmym lub zlizonym profilu...
a fryzjersto vto co innego calkiem :P
suzi017
suzi017
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie .tylko do 1 .
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  29 Agosto 2008

wydaje mi się, że od 1 klasy, ale popytaj dyrekcji

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

doslownie
doslownie
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

wydaje mi się, że będziesz musiała powtórzyć rok .
patri001
patri001
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

wydaje mi sie, ze musiałbyś iść do 1, bo nie masz zaliczonego materiału :)
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: za ta odpowiedz powinien byc i czemu niema????????????????????????

A niby tem post był nie na temat ?:]
Skąd mamy wiedzieć jak jest u niego w szkole ? Tego dowie się bezpośrednio tam a nie tu na forum od niedoinformowanych osób.
Poza tym śmiem zauważyć że ja się wypowiedzialam na temat a Ty ? :]
I kto tu nabija chłopcze? Przemyśl to sobie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: NO cóż koledzy powyżej mają racje. . .

Nie jestem "kolegą" :zonk:
Dagmaraa016
Dagmaraa016
  29 Agosto 2008
Konto usunięte

jest to niemożliwe [przynajmniej u mnie] :mrgreen:
musisz przystąpić ponownie do rekrutacjii klas pierwszych ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.