chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???
lista tematów
zmiana szkoły
za ta odpowiedz powinien byc

[Zasady forum] :
4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty:
* nabijanie postów bądź odpowiedzi nic nie wnoszące
(np.: wtf; w8; zonk, nie wiem, nie obchodzi mnie, mam to gdzieś, pierwszy, itp.
NO cóż koledzy powyżej mają racje. . .
Skąd my to mamy wiedzieć ???
Ale w sumie wydaje mi się że powinna być taka możliwość ale to głównie zależy od szkoły ;)
Konto usunięte: chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???
w kazdej szkole jest inaczej. najlepiej sie w sekreteariacie zapytac zeby nie było nieporozumień.. wątpię zeby zechcieli Cie przenieść do 2.. no chyba ze wszystko zaliczysz im z pierwszej klasy. wtedy moze i jest taka mozliwosc.
Konto usunięte: za ta odpowiedz powinien byc i czemu niema????????????????????????
[Zasady forum] :
4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty:
* nabijanie postów bądź odpowiedzi nic nie wnoszące
(np.: wtf; w8; zonk, nie wiem, nie obchodzi mnie, mam to gdzieś, pierwszy, itp.
a Twój niby dużo wnosi? -.- raczej wątpię poza tym przydałoby Ci się kilka chwil spędzonych ze słownikiem, ponieważ Ty chyba jeszcze nie wiesz, że "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. -.-
moze jest ale będziesz musiała zdać jakieś podstawy programowe na pewno tego profilu fryzjerskiego.
bo tak po prostu nie będziesz mogła się przenieść.
musisz porozmawiać z wychowawczynią. Ale o tym trzeba było już pod koniec klasy pierwszej. bo wiem ze egzaminy jak się przenosisz z technikum do liceum to musisz zdać podstawe programową danej klasy. Jak np mój kolega z informatyki idzie do nas na edukacje europejską. Musi zdać geografie, historie i nie wiem czy coś jeszcze. ale to jakoś we wrześniu już zaraz.
Konto usunięte: chodze do szkoły zawodowej o profilu handlowym ,teraz pójdę do 2 klasy i chciałabym się przenieść na profil fryzjerski jest taka możliwość ale do 2 klasy nie 1 ???
watpie... mogalbys sie przeniesc do innej klasy ale o tym asmym lub zlizonym profilu...
a fryzjersto vto co innego calkiem :P
wydaje mi się, że od 1 klasy, ale popytaj dyrekcji
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.