Witam
Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?
Liczę i proszę o liczne konkretne i wyczerpujące odpowiedzi.
lista tematów
Studia- jak to wygląda z imprezami...
Konto usunięte: Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?
raz w miesiacu? hahahaha ;D
imprezy są minimum dwa razy w tygodniu ;D
w Ci co mieszkaja w akademiku to i codziennie ;D
to jest dopiero hardcore i za to kocham studia

Konto usunięte: Witam
Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?Liczę i proszę o liczne konkretne i wyczerpujące odpowiedzi.
najpierw pytania o wakacje na studiach, teraz o imprezy.. Ty w ogóle wiesz coś więcej o studiach ?
bo studia są przecież od tego aby.. studiować a nie się uczyć :D
Konto usunięte: Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?
Mam nadzieje ze ja tez snajde sobie czas na imprezki.
Studia bez imprez to nie studia. ;-)
Idiotka.
Konto usunięte: Jeju zawsze musza lapac za slowka....czym sa studia bez jakiejkolwiek imprezy?u mnie to bedzie tak wygladalo ze5 dn iw tygodniu we wrocku siedziec a weekend w domu spedzac...cvzasami trzeba sie oderwac od tego wszystloego...
z tego co wiem na studia idzie się przede wszystkim po to, żeby studiować :) sama napisałas, że po co tam idziesz... imprezy swoją drogą.. zawsze to jakieś oderwanie się.. :)