Studia- jak to wygląda z imprezami...
Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?
Liczę i proszę o liczne konkretne i wyczerpujące odpowiedzi.
Są ludzie i parapety,ale żeby się klaką urodzić to już musi być naprawde...
Chciałem założyć porządny temat,a przez te dwie idiotki z których jedna orgazmu dostaje z tego powodu że dostała Moda na fotce,wyszła kicha.
Mimo to dziękuję tym kilku rozsądnym osobom za odpowiedzi i oczywiście liczę na kolejne konkretne odpowiedzi od innych.
imprezy są ... minimum raz w tygodniu :-D
co prawda sama się o tym przekonam dopiero za miesiąc, ale widzę na przykładzie znajomych :-D
no pewnie, ze jest czas i na imprezy i na nauke, ale raz w miesiacu hmmm to troche za rzadko hehe
mieszkam w akademiku ;), studiuje dziennie i imprezki sa baaardzo czesto ;p
Na studiach dziennych w roku ubiegłym bez problemu znajdowałam czas na oderwanie się od obowiązków - to zresztą jest podstawa aby całkowicie się w tym wszystkim nie zatracić.
Jeżeli ktoś się uczy systematycznie i potrafi znaleźć granice w tych wszystkich zabawach to nie ma większego problemu :)
kur** nie rozumiem tego ludzie po 15 lat i sie wypowiadają na temat studiowania, znowu jakaś reforma ?
no imprezki się zdarzają bo jak by inaczej, ale niestety mimo wszystko teraz częściej biurko i książka się zdarza.
Ogólnie nie chciał bym wracać do szkoły liceum czy gim. To było fajne że nie groziło Ci że polecisz a tu no niestety możesz odpaść w każdym momencie, ale wracając do imprezek to trafiają się ;)
a i piwko między wykładami albo cuś :)
jak się nie idzie na zajęcia to się idzie pić proste
ale poważnie piątek sobota i w niedziele coś się zawsze kombinuje
w środku tygodnia jakiś wypad na bro i bilard :)
Ty chyba nic o studiach nie wiesz. Nauka na studiach wygląda zupełnie inaczej i wżyciu nie chodzi o same imprezy... Ja jak byłem na 2 roku to praktycznie dzień w dzień były imprezy jarałem zioło i piłem a teraz zmieniłem już tok myślenia. Czeka mnie we wrzśniu 3 egzaminy i jedno zaliczenie. Wyciągnij wnioski