filozofzadyche
filozofzadyche
  28 Agosto 2008 (pierwszy post)
Witam

Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?

Liczę i proszę o liczne konkretne i wyczerpujące odpowiedzi.
filozofzadyche
filozofzadyche
  29 Agosto 2008
pattmi
pattmi: zawsze się znajdzie czas na jakąś imprezę nie? a tak w ogóle, Ty i impreza ahahahahahha...

Są ludzie i parapety,ale żeby się klaką urodzić to już musi być naprawde...

Chciałem założyć porządny temat,a przez te dwie idiotki z których jedna orgazmu dostaje z tego powodu że dostała Moda na fotce,wyszła kicha.
Mimo to dziękuję tym kilku rozsądnym osobom za odpowiedzi i oczywiście liczę na kolejne konkretne odpowiedzi od innych.

Rosiczka00
Rosiczka00
  29 Agosto 2008

imprezy są ... minimum raz w tygodniu :-D

co prawda sama się o tym przekonam dopiero za miesiąc, ale widzę na przykładzie znajomych :-D

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?

Raz w miesiacy ? Kpisz?
Raz w tyg daje rade spokojnie :]
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: miesiacy

Miesiącu*
88BoBer
88BoBer
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie do wszystkich uczących się na studiach dziennych,znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?

Raz w miesiacu ? hahah :lol: O czym stary gadka :) Bawisz się ciągle ..
uzak
uzak
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: znajdujecie czas na imprezy chociażby raz w miesiącu,(nie zawalając nauki)?

raz to jakos tak marnie. wiekszosc ludzi na studiach uczy sie tylko przed sesją.
nie martw sie bedzie czas i na zabawe i na naukę.
iZziaaa
iZziaaa
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w takim razie gratuluję...

ja tez xD

Konto usunięte

jasne xD ^^ przeciez tam sie nie uczysz non stop :P:)
kotecek199055
kotecek199055
  29 Agosto 2008

no pewnie, ze jest czas i na imprezy i na nauke, ale raz w miesiacu hmmm to troche za rzadko hehe
mieszkam w akademiku ;), studiuje dziennie i imprezki sa baaardzo czesto ;p

Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  29 Agosto 2008

Na studiach dziennych w roku ubiegłym bez problemu znajdowałam czas na oderwanie się od obowiązków - to zresztą jest podstawa aby całkowicie się w tym wszystkim nie zatracić.

Jeżeli ktoś się uczy systematycznie i potrafi znaleźć granice w tych wszystkich zabawach to nie ma większego problemu :)

spread my wings and fly hold my head up high
JeR
JeR
  29 Agosto 2008

kur** nie rozumiem tego ludzie po 15 lat i sie wypowiadają na temat studiowania, znowu jakaś reforma ?

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
JeR
JeR: kur** nie rozumiem tego ludzie po 15 lat i sie wypowiadają na temat studiowania, znowu jakaś reforma ?

Nie mam 15 lat :]
wilczeg
wilczeg
  30 Agosto 2008

no imprezki się zdarzają bo jak by inaczej, ale niestety mimo wszystko teraz częściej biurko i książka się zdarza.
Ogólnie nie chciał bym wracać do szkoły liceum czy gim. To było fajne że nie groziło Ci że polecisz a tu no niestety możesz odpaść w każdym momencie, ale wracając do imprezek to trafiają się ;)
a i piwko między wykładami albo cuś :)

kubabielecki87
kubabielecki87
  30 Agosto 2008

jak się nie idzie na zajęcia to się idzie pić proste :ninja:
ale poważnie piątek sobota i w niedziele coś się zawsze kombinuje
w środku tygodnia jakiś wypad na bro i bilard :)

Medi87
Medi87
  30 Agosto 2008
Konto usunięte

Ty chyba nic o studiach nie wiesz. Nauka na studiach wygląda zupełnie inaczej i wżyciu nie chodzi o same imprezy... Ja jak byłem na 2 roku to praktycznie dzień w dzień były imprezy jarałem zioło i piłem a teraz zmieniłem już tok myślenia. Czeka mnie we wrzśniu 3 egzaminy i jedno zaliczenie. Wyciągnij wnioski
DziKuuuU
DziKuuuU
  30 Agosto 2008

Na studiach uczysz się tylko 2 razy :) aby zaliczyć półrocze a tak to balujesz

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.