martynkaa690
martynkaa690
  27 Agosto 2008 (pierwszy post)

Jak się nie zda to trzeba pisać podanie do szkoły o możliwość chodzenia drugi rok do tej samej klasy? Obiło mi sie to o uszy i nie wiem co o tym myśleć. Trochę nie chce mi się w to wierzyć. Więc jak to jest ?

PaATtTti
PaATtTti
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: I wolą jedynkowicza od piątkowicza? A to Ciekawe

ale to normalne chyba ze ktos sie uczy gorzej i ze w klasie nie bedzie samych prymusow;/

zrestza ide stad bo nawte nie mozna normalnie z wmai podyskutowac.
ja wyrazilam swoje zdanie wiem jak jets wmojej szkole i na pewno nie ma ona niskiego poziomu;)
to na tyle.
PaATtTti
PaATtTti
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: coś pisałaś ? nie zauważyłem ;)

to masz pecha;) zegnam
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to normalne chyba ze ktos sie uczy gorzej i ze w klasie nie bedzie samych prymusow;/

oczywiście, taki ktoś nie powinien do takiej szkoły w ogóle iść bo tylko zaniża poziom .
Zresztą normalne to jest to ze w klasie wolą osobą bardzo dobrze uczącą się od tej jedynkowej , to logiczne :)

Konto usunięte
Konto usunięte: zrestza ide stad bo nawte nie mozna normalnie z wmai podyskutowac.

Brak argumentów.
A idz, idz :bye:
PaATtTti
PaATtTti
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście, taki ktoś nie powinien do takiej szkoły w ogóle iść bo tylko zaniża poziom .

to do zadnej szkoly by nie musial isc w takim razie;/;/
smielaq89
smielaq89
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zrestza ide stad bo nawte nie mozna normalnie z wmai podyskutowac.

jak się nie wie co napisać ;)

zresztą, też problemy.. nauka nie jest obowiązkowa :P
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to do zadnej szkoly by nie musial isc w takim razie;/;/

Zawodówka nie jest taka trudna:ziober2:
fenacious
fenacious
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak się nie zda to trzeba pisać podanie do szkoły o możliwość chodzenia drugi rok do tej samej klasy?

wg mnie nie. tylko wybierasz sobie klasę do której chcesz chodzić. dyrektorka tak dzisiaj powiedziała mojej kumpeli, która nie zdała.
johana20
johana20
  28 Agosto 2008

u mnie trzeba było ale ja zmieniłam klase ale koleżanki co nie zmieniały klasy też musiały pisać

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.