1Honey
1Honey
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)
dobry wieczor . ;*

czy ktoś uczy sie lub uczyl i ma zdanie o profilu psychologiczno -pedagogicznym ?.
podoba sie lub ew. podobalo sie? wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil.. pod wzgledem 'nauki' róznie to bedziecie rozumieć...
Liceum= nauka
ale jednak wydaje mi sie ze edukacja na tym profilu jest o wiele milsza?. ale kazdy ma swoje zdanie :zonk: tyaaaa.. ;x wieccc slucham ;).

Pozdrawiamm ..!
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze słyszę ze jest taki profil

ja też nie słyszałam o takim profilu
Psychologia i pedagogika to ciekawe przedmioty, na tym profilu rozszerzone przedmioty to polski, angielski, historia elementy psychologii i elementy pedagogiki.

Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil.. pod wzgledem 'nauki'

wybierasz profil taki, gdzie jest najmniej nauki, a nie ten, który Cię zainteresuje, na którym dużo się nauczysz i zdasz dobrze maturę? :and:
aaPaulinka
aaPaulinka
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Liceum ogolnoksztalcące, sama napisalaś ze "mimo podobalby mi sie" no to jak nie iśc skoro sie podoba

normalnie nie iść, co w tym dziwnego :woot:

RexMundi
RexMundi: a dlaczego musisz zdawac wos lub histe ?

bo trudno żebym po profilu humanistycznym zdawała co innego.... To jest oczywiste że jak jest się na takim profilu to nauczyciele od ścisłych przedmiotów traktują nas trochę inaczej, i nie będziemy mieli takiej wiedzy np. z chemii czy matematyki jak inni.... Teraz chociażbym chciała to nie nadrobiłabym tych 2 lat....
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: profilu psychologiczno -pedagogicznym

Ja miałam iść na profil psychologiczny. ale zrezygnowałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil..

to źle Ci się wydaje.
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008

ja mam teraz takie studia i załuję ze takiego profilu nie było w L.O zza moich czasów

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.