1Honey
1Honey
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)
dobry wieczor . ;*

czy ktoś uczy sie lub uczyl i ma zdanie o profilu psychologiczno -pedagogicznym ?.
podoba sie lub ew. podobalo sie? wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil.. pod wzgledem 'nauki' róznie to bedziecie rozumieć...
Liceum= nauka
ale jednak wydaje mi sie ze edukacja na tym profilu jest o wiele milsza?. ale kazdy ma swoje zdanie :zonk: tyaaaa.. ;x wieccc slucham ;).

Pozdrawiamm ..!
1Honey
1Honey
  26 Agosto 2008

pusto tu ;o.

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 Agosto 2008

Pierwsze słyszę ze jest taki profil :and:

Ader
Ader
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Liceum= nauka

to równanie mnie śmieszy odkąd studiuje :d
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 Agosto 2008
Ader
Ader: to równanie mnie śmieszy odkąd studiuje :d

oni chyba nie maja pojęcie o prawdziwej nauce :ziew:
Ader
Ader
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oni chyba nie maja pojęcie o prawdziwej nauce

te kartkówki sprawdziany to z palcem w dupie :ziew:
czekaj zaczną kolokwia sesje to dopiero zaczną jęczeć :ziew:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ktoś uczy sie lub uczyl i ma zdanie o profilu psychologiczno -pedagogicznym ?.

nie spotkąłme się z takm profilem w LO
ale fajny ..sam bym pewnie poszedł tam

Konto usunięte
Konto usunięte: podoba sie lub ew. podobalo sie? wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil.. pod wzgledem 'nauki' róznie to bedziecie rozumieć...

pewnie głownie ..przedmioty humanistyczne

Konto usunięte
Konto usunięte: Liceum= nauka

uczeń zazwyczaj... identyfikuję się z tym " ="
...Ignorance is bliss...
aaPaulinka
aaPaulinka
  27 Agosto 2008

Gdybym ja miała wybierać to mimo to że podoba mi się ten profil, nie poszłabym na niego... Będę się przygotowała pod psychologa, nagle w 2 klasie mi się odwidzi, i co wtedy zrobić?

RexMundi
RexMundi
  27 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: Gdybym ja miała wybierać to mimo to że podoba mi się ten profil, nie poszłabym na niego... Będę się przygotowała pod psychologa, nagle w 2 klasie mi się odwidzi, i co wtedy zrobić?

to jest liceum ogólnokształcące ... jaki byś profil nie wybrała.. i tak zdajesz z góry narzucone przedmioty.. plus Twoje dowolne..

kariera ..zaczyna się po LO
...Ignorance is bliss...
aaPaulinka
aaPaulinka
  27 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: to jest liceum ogólnokształcące ... jaki byś profil nie wybrała.. i tak zdajesz z góry narzucone przedmioty.. plus Twoje dowolne..

no tak ale np. ja też wybrałam profil typowo prawniczy. No i niestety odwidziało mi się.... Ale teraz już nic nie mogę zrobić i zostaje mi zdawanie na maturze wosu lub hisi ;/ chociaż wolałabym matematykę.... dlatego nie jestem zwolenniczką takich profili....
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze słyszę ze jest taki profil

Ja też.
co do profilu - nie wydaje mi się, że na nim się nic nie robi takiego.
gdyby tak było to po co by powstawał taki profil? Po co byłyby studia np. psychologiczne?
Na psychologii wielu rzeczy człowiek się uczy, nawet głupiej anatomii człowieka.
RexMundi
RexMundi
  27 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: no tak ale np. ja też wybrałam profil typowo prawniczy. No i niestety odwidziało mi się.... Ale teraz już nic nie mogę zrobić i zostaje mi zdawanie na maturze wosu lub hisi ;/ chociaż wolałabym matematykę.... dlatego nie jestem zwolenniczką takich profili....

a dlaczego musisz zdawac wos lub histe ?
...Ignorance is bliss...
djsowa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
djsowa
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry wieczor . ;* czy ktoś uczy sie lub uczyl i ma zdanie o profilu psychologiczno -pedagogicznym ?. podoba sie lub ew. podobalo sie? wydaje mi sie ze to 'najluźniejszy' profil.. pod wzgledem 'nauki' róznie to bedziecie rozumieć... Liceum= nauka ale jednak wydaje mi sie ze edukacja na tym profilu jest o wiele milsza?. ale kazdy ma swoje zdanie tyaaaa.. ;x wieccc slucham ;). Pozdrawiamm ..!

Ja jestem na profilu psychologiczno medycznym i mogę Ci powiedzieć, że nauki na psychologie wcale niema, są różne testy quizy gadanie nauczyciela itp. Jest banalnie na tych lekcjach. Może dlatego, że się tym interesuje.
KamiQa
KamiQa
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

ja też.
poza tym profile w lo są o tyłek rozbić.
uczysz se tego samego co inni. Tylko bedziesz miała jakies dodatkowe przedmioty.
jak ja np. jestem na profilu edukacja europejska mam lekcje która nazywa się edukacja europejska a tak naprawde nic na niej się nie robi ..
poza tym mam rozszerzona normalnie historie i geografie. i tyle.
Mówili tez ze będzie duzo wycieczek w związku z naszym profilem. bylismy moze na 2 .. ;x
wiec profile nie są tak do konca ...
1Honey
1Honey
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

a jednak jest :and:

aaPaulinka
aaPaulinka: Gdybym ja miała wybierać to mimo to że podoba mi się ten profil, nie poszłabym na niego...

Liceum ogolnoksztalcące, sama napisalaś ze "mimo podobalby mi sie" no to jak nie iśc skoro sie podoba :zonk: równie głupie ;d chyba, ze nie bedzie podobał sie w 2 klasie z uprzedzeniem :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mówili tez ze będzie duzo wycieczek w związku z naszym profilem. bylismy moze na 2 .. ;x

tak tez mówili, domy dziecka.. ale to raz w miesiacu ;x wiecc z 10 bedzie :and: tzn chyba bedzie ;d ;x
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.