lostek815
lostek815
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam...
kilka pytań...
- cieszycie się, że za niedługo do szkoły?
- czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna?
- do której klasy idziecie?
- odrabiacie zadania domowe?
- ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?
- i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze? czy Wy, drodzy moderatorzy chcecie przyprawić uczniów o zawał serca, którzy wracając ze szkoły i chcąc się zrelaksować wejdą na forum i zobaczą ten przeklęty napis na samej górze...

NastyIdea
NastyIdea
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje? - i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze?

Owszem.
Bardzo.
2 LO
Zdarza się.
2 miesiące to aż nadto.
Bo jest najnowsze?
agus001
agus001
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły?

nie

Konto usunięte
Konto usunięte: - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna?

na pewno w pewnym stopniu tak...

Konto usunięte
Konto usunięte: - do której klasy idziecie?

3 liceum

Konto usunięte
Konto usunięte: - odrabiacie zadania domowe?

raczej tak, ale niekoniecznie w domu:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

cały rok:mrgreen:
Efektownie
Efektownie
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie?

tak
studia zaczynam

Konto usunięte
Konto usunięte: ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

tyle ile trwają, wystarczająco :)
anisia130
anisia130
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam... kilka pytań... - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje? - i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze? czy Wy, drodzy moderatorzy chcecie przyprawić uczniów o zawał serca, którzy wracając ze szkoły i chcąc się zrelaksować wejdą na forum i zobaczą ten przeklęty napis na samej górze...

Witam.
Tak,cieszę się.
Szkoła - bardzo.
3 gimnazjum.
Tak,ale z maty nie :and: .
40 minut.
Według mnie,to tutaj będzie rewolucja w roku szkolnym,pewnie będą chcieli,aby odrobić im lekcje :and: ...
pinkmusic
pinkmusic
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam... kilka pytań... - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje? - i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze? czy Wy, drodzy moderatorzy chcecie przyprawić uczniów o zawał serca, którzy wracając ze szkoły i chcąc się zrelaksować wejdą na forum i zobaczą ten przeklęty napis na samej górze...

witam
słucham...
tak :)
tak
do I zawodówki :rock:
tak :P
a z 1,5 miesiąca.
mnie nie pytaj
AroundMyLife
AroundMyLife
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

nie wiem...
raczej tak
do 1
tak
tyle ile sa.
6exMadziaaxe9
6exMadziaaxe9
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

cieszę :tak:
potrzbna
1 LO
czasami zdarza mi się zapomnieć :pavarotti:
tyle ile trwają
KamiQa
KamiQa
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły?

ciesze sie na faktr ze zobacze się ze znajomymi z którymi nie widziałam się w wakacje.. ale na uczenie się i wstawanie o 5.00 rano już nie ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna?

tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: - do której klasy idziecie?

2 lo.

Konto usunięte
Konto usunięte: - odrabiacie zadania domowe?

w pierwszej klasie odrabiałam. ale wsyscy odemnie opisywali i ja samaz tego zadnego pozytku nie miałam tylko czas traciłam. wiec pod koniec juz nie odrabiałam :D
teraz nie wiem jak będzie ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

a no mogą być już te 45 min ale zeby nie było ich w ciągu dnia 7 albo 8.. bo to przegiecie -.-

Konto usunięte
Konto usunięte: - i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze? c

bo na hyde jest już za duży bałagan
TryAgain89
TryAgain89
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

Cieszę się, im szybciej sie zacznie tym szybciej ja skończę.
Tak
IV technikum
Odrabiam, ale czasami się zdarza, że napada mnie stan lenistwa.
Przywykłam do tego, że trwają 2 miesiące.
Anja
Reputacja: -38 | BluzgometrTM: 11
Anja
  27 Agosto 2008
Konto usunięte

- Z jednej str. tak, z drugiej - nie.
- Oczywiście, że tak :tak:
- 1 Liceum
- Jak nie zapomnę ;p
- cały rok :mrgreen:
Anja
Reputacja: -38 | BluzgometrTM: 11
Anja
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a no mogą być już te 45 min ale zeby nie było ich w ciągu dnia 7 albo 8.. bo to przegiecie -.-

że co? Wakacje :lol2:
DonSmall92
DonSmall92
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nowe dupy przyjdą

ja tez przyjde do szkoly jako nowa dupa... :mrgreen: :jezyk2:
WrednaMisia
WrednaMisia
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: - cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje? - i dlaczego forum "szkoła" jest na samej górze? czy Wy, drodzy moderatorzy chcecie przyprawić uczniów o zawał serca, którzy wracając ze szkoły i chcąc się zrelaksować wejdą na forum i zobaczą ten przeklęty napis na samej górze...

Ide dopiero za miesiac
Jest potrzebna
2 rok studiów
Odrabiałam
3 miesiace
Nie, oni chcą zeby te głupie tematy o powrocie do szkoly nie powstawały na hyde tylko dlatego ze ktoś idzie na łatwiznę
DaRkAnGeLSs1715
DaRkAnGeLSs1715
  27 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: -cieszycie się, że za niedługo do szkoły? - czy waszym zdaniem szkoła jest potrzebna? - do której klasy idziecie? - odrabiacie zadania domowe? - ile waszym zdaniem powinny trwać wakacje?

tak tak.. :) ponowne spotkanie ze swirami z klasy :D
potrzebna jak najbardziej.. :)
3... :D
yyy... hehe.. xD
2 miesiace.. jest dobrze tak jak jest :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.