krrruczek
krrruczek
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)

klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?

BlueEyesss1990
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
BlueEyesss1990
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?

hmm...watpię,żeby zwolnienie było przyjęte na cały rok ponieważ rok zaległości to bardzo dużo

Stracone moje życie, jeśli z niego spłyniesz
Stracone razy milion, razy milion zginę
Bo kocham to fakt największy ponad oczy Śmierci
Jeśli zginę ucieknę od pamięci!!!!

KamiQa
KamiQa
  26 Agosto 2008

mój chłopak chodził do sportowej klasy. mieli tam piłkarzy i hokeistó
polegało to głownie na tym ze nie chodzili do szkoły bo grali mecze.
ale wf wcale nie mieli dużo więcej.
co do kontuzji to nie wiem dokładnie jak to jest ale mysle ze jesl ciekawi cię sport to lepiej wybrac się na coś z biologią zdać dobrze mature i isc na studia jakieś związane ze sportem.

anifa
anifa
  26 Agosto 2008

bylam 6 lat w kl sportowej z czego przez osttanie miesiace przestalam trenowac ale dalej w niej bylam

krrruczek
krrruczek
  26 Agosto 2008

i jak by ło ?

anifa
anifa
  26 Agosto 2008

normalnie zalozmy ze zamiast 10 godzin treningow mialam 2 godziny normalnej lekcji w-f

krrruczek
krrruczek
  26 Agosto 2008

no to w sumie nie tak duzo;)

aliassy
aliassy
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: itpe

:zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: nawet jesli jest na caly rok ?

Wtedy nie ma sensu być w takiej klasie.
zdwdominika
zdwdominika
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?

Mialam przez 8 miesiecy zwolnienie w 2kl. W 3 bez problemu cwiczylam, mimo kolejnego 2 miesiecznego zwolnienia.
anifa
anifa
  26 Agosto 2008

no fakt, być na rocznym zwolnieniu i być w klasie sportowej to się trochę z celem mija

zdwdominika
zdwdominika
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no fakt, być na rocznym zwolnieniu i być w klasie sportowej to się trochę z celem mija

Tak, ale z tego co wiem kontuzje nie sa planowane.
anifa
anifa
  26 Agosto 2008

ale też zazwyczaj po kontuzji jest ciężko wrócić

uzak
uzak
  26 Agosto 2008

u mnie w szkole przyjmowali zwolnienia w klasach sportowych :and:

KolorowaKredkaxD
KolorowaKredkaxD
  26 Agosto 2008
Konto usunięte

ja tak miałam.. najpierw zwolnienia .. i było ok mogłam nadal chodzzic.. ale musiałam juz całkiem zrezygowac ze sportu . i dopiero wtedy jestes "wywalany" z klasy sportowej ;p
czarna7lalka
czarna7lalka
  26 Agosto 2008
Konto usunięte

u mnie w gimnazjum, była taka klasa stworzona. W sumie to tylko sie nazywa sportowa bo wf maja w normalnej ilosci, czasami po lekcjach ;) ja miałam isc do tej klasy i wychowaca powiedział ze bez problemow z zwolnieniem moge sie zapisywac do tej klasy :) u nas przyjmuja zwolnienia;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.