klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?
lista tematów
klasa sportowa strona 1 z 2
Konto usunięte: klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?
hmm...watpię,żeby zwolnienie było przyjęte na cały rok ponieważ rok zaległości to bardzo dużo
Stracone moje życie, jeśli z niego spłyniesz
Stracone razy milion, razy milion zginę
Bo kocham to fakt największy ponad oczy Śmierci
Jeśli zginę ucieknę od pamięci!!!!
mój chłopak chodził do sportowej klasy. mieli tam piłkarzy i hokeistó
polegało to głownie na tym ze nie chodzili do szkoły bo grali mecze.
ale wf wcale nie mieli dużo więcej.
co do kontuzji to nie wiem dokładnie jak to jest ale mysle ze jesl ciekawi cię sport to lepiej wybrac się na coś z biologią zdać dobrze mature i isc na studia jakieś związane ze sportem.
bylam 6 lat w kl sportowej z czego przez osttanie miesiace przestalam trenowac ale dalej w niej bylam
Konto usunięte: klasa sportowa,jak wszyscy wiemy idzie za tym :rozszerzony wf , czyli wiecej ćwiczen itpe. jeśli ktoś się wybrał do takiej kl i ulegl wypadkowi i nie jest zdolny do uprawiania sportu przez jakiś czas jest wywalany z tej klasy czy zwolnienie jest przyjmowane ,nawet jesli jest na caly rok ?
Mialam przez 8 miesiecy zwolnienie w 2kl. W 3 bez problemu cwiczylam, mimo kolejnego 2 miesiecznego zwolnienia.
ja tak miałam.. najpierw zwolnienia .. i było ok mogłam nadal chodzzic.. ale musiałam juz całkiem zrezygowac ze sportu . i dopiero wtedy jestes "wywalany" z klasy sportowej ;p
u mnie w gimnazjum, była taka klasa stworzona. W sumie to tylko sie nazywa sportowa bo wf maja w normalnej ilosci, czasami po lekcjach ;) ja miałam isc do tej klasy i wychowaca powiedział ze bez problemow z zwolnieniem moge sie zapisywac do tej klasy :) u nas przyjmuja zwolnienia;)