Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hejka ja mam pewien problem
bo u nas w klasie prawie wszyscy sciagają na klasówkach
A ja nie nie i zawsze mam dobra ocene
czy można jakoś przekonać klase do tego żeby się uczyła....
Bo zawsze mają za to przechlapane:(:(

MoniQQQ22
MoniQQQ22
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Hejka ja mam pewien problem bo u nas w klasie prawie wszyscy sciagają na klasówkach A ja nie nie i zawsze mam dobra ocene czy można jakoś przekonać klase do tego żeby się uczyła.... Bo zawsze mają za to przechlapane:(:(

Myśle ze sciagnie to typowe u uczniow, prawie wszyscy to robia i watpie zeby przestali.
To indywidualna sprawa kazdej osoby. Mozesz powiedziec wycowawcy kto i kiedy sciaga ale to takie troche... jak chcesz:).
XeliszebaX
XeliszebaX
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: czy można jakoś przekonać klase do tego żeby się uczyła....

Chyba żartujesz?!?!? :crylol:
Efalincia
Efalincia
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Myśle ze sciagnie to typowe u uczniow, prawie wszyscy to robia i watpie zeby przestali. To indywidualna sprawa kazdej osoby. Mozesz powiedziec wycowawcy kto i kiedy sciaga ale to takie troche... jak chcesz:)

Tylko ja nie chce kablować a chodzi o to że zawsze jest ktoś przyłapany na ściaganiu ale nic sobie z tego nie robia:(L(
smielaq89
smielaq89
  26 Agosto 2008

ja pierdo....
jeżeli wy macie takie problemy to się cieszcie...

ściągają to ich sprawa.. Ty jesteś czysta.

a tak w ogóle to chwalisz się czy żalisz ?

Efalincia
Efalincia
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogóle to chwalisz się czy żalisz ?

nie chce żeby klasa znowu miała przechlap[ane
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: Tylko ja nie chce kablować a chodzi o to że zawsze jest ktoś przyłapany na ściaganiu ale nic sobie z tego nie robia:(L(

To ich sprawa. Jak chcą ściągać to niech ściągają. Nic z tym nie zrobisz.
MoniQQQ22
MoniQQQ22
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: nie chce żeby klasa znowu miała przechlap[ane

to nie klasa ma przypał tylko te osoby co ścigały..co żal Ci ich czy jak ? :and:
aniankanna
aniankanna
  26 Agosto 2008

nierealne :mrgreen:

poetess
poetess
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: A ja nie nie i zawsze mam dobra ocene

ee...gratulacje :woot:

btw.
Zafunduj wszystkim korepetycje :ninja:

Tak serio mówiąc, to nie Twoj problem bezpośrednio , że oni ściagają przecież, więc czym się przejmujesz?
Az taki dobry z Ciebie Samarytanin, że obchodzi Cie to, że ktoś będzie miał problemy przez to, że nieumiejętnie ściąga? :woot:
Efalincia
Efalincia
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie klasa ma przypał tylko te osoby co ścigały..co żal Ci ich czy jak ?

troche takj bo co im da ściaganie??????i tak sie nie naucza niczego wiec po co poszli do technikum____________---
MoniQQQ22
MoniQQQ22
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: troche takj bo co im da ściaganie??????i tak sie nie naucza niczego wiec po co poszli do technikum____________---

ale co ciebie to obchodzi?:D
Ich sprawa, ich wybór, nie zbawisz świata:and:
Efalincia
Efalincia
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Az taki dobry z Ciebie Samarytanin, że obchodzi Cie to, że ktoś będzie miał problemy przez to, że nieumiejętnie ściąga?

troche tak bo klasa jest całościa:):)
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: troche takj bo co im da ściaganie??????i tak sie nie naucza niczego wiec po co poszli do technikum____________---

Też jestem w technikum i też moja klasa nagminnie ściąga :mrgreen: tak już jest i tego nie zmienisz.
poetess
poetess
  26 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: troche tak bo klasa jest całościa:):)

Jednak nie ma żadnej odpowiedzialności zbiorowej w takiej sprawie, więc o co się w ogóle rozchodzi? :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.