Zna ktoś jakieś sposoby na obliczanie rożniczek? Hmmm tzn jakby to ująć... potrafiłby ktoś napisać o co w tym dkładnie chodzi i co i jak po koleji sie to liczy?
To bardzo pilne :)
a tak btw:
nie uważacie ze rezygnowanie ze studiów po 1 roku to czysta głupota?
pozdrawiam
lista tematów
obliczanie różnieczek.
to zależy pod jakim względem na to patrzeć.
Kilku moich znajomych zrezygnowało bo stwierdziło, że nie da rady. I to totalną głupotą można nazwać, zwłaszcza, że wszyscy pozostali się utrzymali.
Natomiast jeśli ktoś rezygnuje bo po prostu nie wiąże przyszłości z tym kierunkiem, nie podoba mu się on tudzież ma inne plany, to już nie jest taką głupotą ;-)
Konto usunięte: owszem, ale skąd mam niby wiedzieć jak jest tam na zajęciach jeśli jeszcze na studiach nie jestem ?
jezeli decydujesz sie na studia to zaznajamiasz sie z przedsmiotami jakie tam beda itp...
hmm no ale przy wyborze powienien wiazac... wiec po co tak pochopnie wybrac a potem rezygnowac...
Co do obliczania rożniczek.. Do tego jeszcze nie doszłam.. xD
A co do studiów.. Jest to głupota, dlatego za nim wybierzesz studia poważnie się nad nimi zastanów;] Szczerze mówiąc znam 'gorsze' przypadki;]
[A mówią, że pójście na studia to dorosła i odpowiedzialna decyzja.. ;p]
Konto usunięte: Zna ktoś jakieś sposoby na obliczanie rożniczek? Hmmm tzn jakby to ująć... potrafiłby ktoś napisać o co w tym dkładnie chodzi i co i jak po koleji sie to liczy?
nie uważacie ze rezygnowanie ze studiów po 1 roku to czysta głupota?
Nie mam zielonego pojęcia - dla mnie to czarna magia ;P
A co do rezygnowania ze studiow - to kazdy robi co mu sie podoba i ponosi tego konsekwencje - zycie juz takie jest.. :/