styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

no te łańcuchy z bazarów co to wszystkie noszą niby naszyjniki... ^^

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogli tam wypisać jakiś cytat z Paulo Coelho xD

a ja lubiłam jego cytaty ale wolę Allena w sumie bo zabawniejsze :d Zaś Coelho trochę romantyczne :| eh :<
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: no te łańcuchy z bazarów co to wszystkie noszą niby naszyjniki... ^^

haha, za kogo ty mnie masz? nie noszę żadnej biżuterii, bo mi takie rzeczy przeszkadzają, a już tym bardziej jakichś złomów z bazarów
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: a ja lubiłam jego cytaty

xDDDDDDDDDD
błaaagam, usuń to!
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta z wąsami fajna

d83dde21 badziewna ;x Ja jak już to kupię sobie może na następną zimę jak jeszcze będą z napisem "OH" xD
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Ja jak już to kupię sobie może na następną zimę jak jeszcze będą z napisem "OH" xD

Kup sobie z napisem "virgin" :D
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

xDDDDDDDDDD
błaaagam, usuń to!

kiedy ja naprawdę :<<< oj wy się nie znacie! ze wszystkiego śmieszkujecie...
-"Bo w oczach tkwi siła duszy" - ja jak nie pomaluję oczów to zero we mnie siły :<<<

-"Dlacze­go mam słuchać ser­ca? Bo nie uciszysz go nig­dy. I na­wet gdy­byś uda­wał, że nie słyszysz, o czym mówi, na­dal będzie biło w two­jej pier­si i nie przes­ta­nie pow­tarzać ci te­go, co myśli o życiu i świecie. " d83dde12

-"W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca."

-"Zaw­sze trze­ba po­dej­mo­wać ry­zyko. Tyl­ko wte­dy uda nam się pojąć, jak wiel­kim cu­dem jest życie "

-"Los cza­sem roz­dziela blis­kich so­bie ludzi, żeby uświado­mić im, ile dla siebie znaczą. "

-"Is­tnieją dwa po­wody, które nie poz­wa­lają ludziom spełnić swoich marzeń. Naj­częściej po pros­tu uważają je za niereal­ne. A cza­sem na sku­tek nagłej zmiany lo­su poj­mują, że spełnienie marzeń sta­je się możli­we w chwi­li, gdy się te­go naj­mniej spodziewają. Wte­dy jed­nak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która pro­wadzi w niez­na­ne, strach przed życiem rzu­cającym no­we wyz­wa­nia, strach przed ut­ratą na zaw­sze te­go, do cze­go przy­wyk­li."

I wiele innych. Love so much d83ddc97

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kup sobie z napisem "virgin" :D

uspokój się! d83dde21To i dla Ciebie taka sama...
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: -"Dlacze­go mam słuchać ser­ca? Bo nie uciszysz go nig­dy. I na­wet gdy­by uda­wał, że nie słyszysz, o czym mówi, na­dal będzie biło w two­jej pier­si i nie przes­ta­nie pow­tarzać ci te­go, co myśli o życiu i świecie. " -"W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca."-"Zaw­sze trze­ba po­dej­mo­wać ry­zyko. Tyl­ko wte­dy uda nam się pojąć, jak wiel­kim cu­dem jest życie "-"Los cza­sem roz­dziela blis­kich so­bie ludzi, żeby uświado­mić im, ile dla siebie znaczą. "-"Is­tnieją dwa po­wody, które nie poz­wa­lają ludziom spełnić swoich marzeń. Naj­częściej po pros­tu uważają je za niereal­ne. A cza­sem na sku­tek nagłej zmiany lo­su poj­mują, że spełnienie marzeń sta­je się możli­we w chwi­li, gdy się te­go naj­mniej spodziewają. Wte­dy jed­nak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która pro­wadzi w niez­na­ne, strach przed życiem rzu­cającym no­we wyz­wa­nia, strach przed ut­ratą na zaw­sze te­go, do cze­go przy­wyk­li."

Dla mnie to rzygowiny dobre dla gimnazjalistek jarających się grejem...
sorry beatka
ZUI
ZUI: To i dla Ciebie taka sama...

haha, skąd wiesz? :D
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, skąd wiesz? :D

przykro mi ale Marcin mi pisał, że mu trollowałaś jakiś czas temu żeby do Ciebie przyjechał bo masz dość jarzma dziewicy d83dde12 czy tam brzemienia. Jarzmo, brzemię chyba jeden ciul ^^
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: przykro mi ale Marcin mi pisał, że mu trollowałaś jakiś czas temu żeby do Ciebie przyjechał bo masz dość jarzma dziewicy

:rotfl:

I Ty myślisz, że ja mu to pisałam na serio? I że to nie był trolink?
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Marcin mi pisał, że mu trollowałaś

Konto usunięte
Konto usunięte: I Ty myślisz, że ja mu to pisałam na serio? I że to nie był trolink?

Ok, napisałaś o trollingu, nie wiem czy edytowałaś czy tego nie zauważyłam.
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015

No dobra, ale skoro sama napisałaś, że to był trolling, to skąd wiesz?

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

Nie wiem kiedy wy trollujecie a kiedy nie :< ale też przecież pisałaś mi o tym jego zdjęciu że jego penis jest fajny więc znaczy że pyszny i pewnie...

dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Nie wiem kiedy wy trollujecie a kiedy nie

no z przyjazdem marcina to akurat trollowałam xD
chociaż zapraszałam go kiedyś do katowic, ale nie w takim celu. teraz się na niego obraziłam i nie chcę już go znać.
ZUI
ZUI: ale też przecież pisałaś mi o tym jego zdjęciu że jego penis jest fajny

bo nie jest ohydny tak jak niektóre w necie, ale czy fajny to też nie wiem :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.