styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

o bardziej przypominało takie coś przeplatankę ;x ale mam sentyment do tej koszulki i chociaż już niemodne to i tak mi się to podoba.

No ta z kokardkami tymi to w tym sezonie była ale u mnie nie spotkałam bo w sumie u nas w najbliższej okolicy galeria jest tak mała że nie ma tych wszystkich marek co w innych większych galeriach.Ja bym chciała też taką może jeszcze znajdę z tymi kokardami może być ten kolor albo czarny ;x ale już może lepiej jakiś właśnie granat ciemny najwyżej...Chociaż ja i tak najczęściej ciuchy kupuje na bazarze więc liczę że jeszcze mi się trafi :d w galerii tej to tam nie wiele co jest...Ale ta z dziś akurat w niej.
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie za szeroka Poza tym dziwny napis

no ja szeroka to i bluzka musi być duża XXL :| O.o chociaż inne koszulki czy top nawet M, L i XL a tu jakoś tak...Sama nie wiem jak oni dają tą numerację,ale dobra jest bo dłuższa i przynajmniej krzyż nie na wierzchu i korzonki nie złapią.

Mi się podobają z jednym i nawet sukienkę taką mam na jedno z tym,że problemem są wystające ramiączka stanika ;x a ja nosząc babcine staniki nie mam możliwości odczepić i przyczepić kupionego pięknego jakiegoś ozdobnego ramiączka do stanika.Tylko jak już to chyba bez stanika ;x lipa.
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: A jednak zapostuje a co mi tam

taka po domowa
ZUI
ZUI: plecionkę mniej więcej właśnie tak na całe plecy ale moja przypominała bardziej warkocz...taki jakby nie było aż tyle tego wycięcia.

ciągnie po plerach w takim czymś xD
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: taka po domowa

nieładna?:< nie po domu, na uczelnię O.o ;x :<

oj ale te bez pleców to na lato tylko wiadomo...
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: ten kolor albo czarny ;x ale już może lepiej jakiś właśnie granat ciemny najwyżej..

A czemu nie jakiś bardziej żywy kolor? Wiosna niedługo! d83ddc9ad83ddc9cd83ddc97
ZUI
ZUI: problemem są wystające ramiączka stanika ;x

ą jeszcze przezroczyste ramiączka od stanika, ale i tak nie są zupełnie niewidoczne, jak dla mnie to dalej źle wygląda.
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

dobra nie będzie więcej outfitów za te hejty d83dde14

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A czemu nie jakiś bardziej żywy kolor? Wiosna niedługo!

czarny mnie trochę pomniejsza ;< ... inne kolory to bez znieczulenia :| czuję się tylko dobrze w ciemnych kolorach.
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: dobra nie będzie więcej outfitów za te hejty

No przestań... Sama kiedyś po mnie jechałaś a ja dalej wstawiam xD
Zresztą żeby tylko ty jedna
ZUI
ZUI: nieładna?

pikno jest !
ZUI
ZUI: oj ale te bez pleców to na lato tylko wiadomo...

Na wiosnę też może być.
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: inne kolory to bez znieczulenia :| czuję się tylko dobrze w ciemnych kolorach.

Tak naprawdę czarny wcale jakoś specjalnie nie wyszczupla. To taki chwyt marketingowy.. Wmówili to ludziom a to gówno prawda xD
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: nieładna?:< nie po domu, na uczelnię O.o ;x :<

Zwykła bluza z napisem dupy nie urywa aczkolwiek od napisów wolę jakieś rysunki szlaczki.
ZUI
ZUI: oj ale te bez pleców to na lato tylko wiadomo...

No na lato to co innego aczkolwiek chyba w tym stanik widać i jakoś tak psuje efekt no może że ktoś chodzi bez
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

Zakupiłaś sobie Marta te obrożę suczyste?? co wszystkie teraz noszą...Nie znosiłam kiedyś jak brat czy jakikolwiek facet nosił jakiś łańcuszek gruby na szyi bleeeech. Chociaż niektórym teraz laskom pasuje to i może nawet nawet wygląda.
Albo miałaś na zimę Marta te czapki z napisami? xD Też rzucające się w oczy...Np...czarna czapka kransoludzia i biały napis :
ogólnie sama czapka nieźle i napis tylko żeby to był jakiś mądry napis a wszystkie takie gÓpkowate ;x Marta masz taką?Możę Ci kupię z napisem bitch?? xD A Marcinowi WildLife xD bo taki trochę żbik i dzikusek na tym zdjęciu gołym :D

GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: dobra nie będzie więcej outfitów za te hejty

A J T A M
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak naprawdę czarny wcale jakoś specjalnie nie wyszczupla. To taki chwyt marketingowy.. Wmówili to ludziom a to gówno prawda xD

u Ciebie nie robi różnicy bo tak czy siak jesteś chuda...Ja mam zdjęcia w kolorze i mam zdjęcia w czerni i widzę jak rzutuje się mój bandzioch w czerni a jak w kolorze :|
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: gólnie sama czapka nieźle i napis tylko żeby to był jakiś mądry napis a wszystkie takie gÓpkowate ;x Marta masz taką?Możę Ci kupię z napisem bitch?? xD

Ta z wąsami fajna
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Zakupiłaś sobie Marta te obrożę suczyste?

jakie obrożę?
ZUI
ZUI: Albo miałaś na zimę Marta te czapki z napisami? x

nie noszę czapek. a już na pewno czegoś takiego bym nie ubrała
ZUI
ZUI: i napis tylko żeby to był jakiś mądry napis

Mogli tam wypisać jakiś cytat z Paulo Coelho xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.