. . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ...
z góry dzięki ; )
lista tematów
[Kamerki] . . .znowu to samo ; /
z tego co zauważyłem to serwer coś się zawiesił
bo miniaturki ludzi wiszą a ich nie ma ja mam teraz stale logowanie do pokoju
nic tylko pozostaje czekać
bo miniaturki ludzi wiszą a ich nie ma ja mam teraz stale logowanie do pokoju
nic tylko pozostaje czekać
Konto usunięte: . . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ...
z góry dzięki ; )
Dokładnie.Mam to samo. Kiedyś napisali mi bym sobie ściągnął Chrome bo tam działa. Tylko, że to powinno na każdej przeglądarce działać. Jeszcze wczoraj miałem dobrze, a dzisiaj zonk.
Ludzie to jest jakieś nieporozumienie! moge zrozumieć,że czasami może się zdarzyć,że nie można się połączyć:/ ale co drugi dzień mam ten sam komunikat o zakładaniu pokoju to juz chyba przesada?!
Czy ktoś coś zrobi w tym kierunku?
Konto usunięte: . . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ...
z góry dzięki ; )
niżej są tematy dotyczące tej sprawy, każdy temat dotyczy tego samego.
tak ciężko poczytać niżej? 
jest to błąd powielany. Jednym działa, jednym nie. Programiści się muszą tym zająć.
Konto usunięte: Ludzie to jest jakieś nieporozumienie! moge zrozumieć,że czasami może się zdarzyć,że nie można się połączyć:/ ale co drugi dzień mam ten sam komunikat o zakładaniu pokoju to juz chyba przesada?!
pozostaje ci tylko czekać
albo zrób to co się mówi zawsze:- zmien przeglądarke
- wyczyść ciasteczka
- napisz do FP z prośbą o odświeżenie konta
- napisz tu:
http://www.fotka.pl/pomoc
Zamknij wszystkie zakładki przeglądarki wchodzisz tu Klikasz na usuń wszystkie następnie potwierdź (czasem się czeka). Zamykasz stronę (zakładkę). Klikasz tu teraz na Rozpocznij transmisję. Wyskoczy zapytanie:

Jeśli nie możesz kliknąć na Zezwól zamknij zakładkę i ponownie wejdź tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj.
To samo tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj

Jeśli nie możesz kliknąć na Zezwól zamknij zakładkę i ponownie wejdź tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj.
To samo tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj