Czy chciałabyś być nauczycielką? nauczycielem?
Według Was mało czy dużo zarabiają? :P
Czy według Was warto tyle lat się uczyć, by potem przekazywać wiedzę dalej ?
Nadałabyś się na nauczyciela?
Podziwiasz ich cierpliwość, czy mało z nich ową posiada?
lista tematów
praca strona 3 z 6
ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.
Konto usunięte: ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.
nie no super nauczyciel, może zadacie mu kiedyś pytanie po co w tej szkole w ogóle jest?:p
;)
Konto usunięte: ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.
to wygląda tak jak by ktoś go zmusił do tej pracy.

,,uczy bo musi,, o .