dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy chciałabyś być nauczycielką? nauczycielem?
Według Was mało czy dużo zarabiają? :P
Czy według Was warto tyle lat się uczyć, by potem przekazywać wiedzę dalej ?
Nadałabyś się na nauczyciela?
Podziwiasz ich cierpliwość, czy mało z nich ową posiada?

dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jeszcze tego przypadku na oczy nie widziałam.... no niestety....

e tam, każdy jest dziwny na swój sposób :P
dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem jedno nauczycielką zostać nie chce ;]

a szkoda, może mijasz się z powołaniem :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: naucyciel ze starzem niema co narzekać. owszem nowo przyjęty nie zarobi kokosów ale nigdzie ich mieć nie bedzie

święte słowa:P
dentka91
dentka91
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy chciałabyś być nauczycielką? nauczycielem?

Chciałabym móc dzielić sie swoją wiedzą, ale nie z dzisiejsza młodzieżą...
Beata2090
Beata2090
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a szkoda, może mijasz się z powołaniem

:mrgreen: mam inne plany na przyszlosc :D
dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym móc dzielić sie swoją wiedzą, ale nie z dzisiejsza młodzieżą...

ale możesz przecież uczyć dorosłych :P
są szkoły wieczorowe itd:P
dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mam inne plany na przyszlosc :D

jakie to plany?:D
Beata2090
Beata2090
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie to plany?:D

wiedziałam że o to za pytasz ... :mrgreen:
nie chce zapeszyć więc nie mowie o tym . :ninja: ;p
dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiedziałam że o to za pytasz ... nie chce zapeszyć więc nie mowie o tym . ;p

takie pytanie idzie przewidzieć, nie mówisz o tym a piszesz. Nie zapeszysz:p
niedlaoczu
niedlaoczu
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam, każdy jest dziwny na swój sposób :P

ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.
dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.

nie no super nauczyciel, może zadacie mu kiedyś pytanie po co w tej szkole w ogóle jest?:p
Beata2090
Beata2090
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: takie pytanie idzie przewidzieć, nie mówisz o tym a piszesz. Nie zapeszysz:p

;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale czasem ludzie są aż tak dziwni, że się przeżyć nie da.. np. mój sor od matmy... pyta z bieżącej lekcji, pół książki do zeszytu musimy przepisywać, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież, wszystko robimy na lekcji sami.. do wszystkiego sami musimy dojść... jego teksty "kumacie? nie kumacie? ..no to trudno" albo "nie buczeć, nie chce mi się z wami gadać, róbta co chceta" i czy coś się zrobi czy nie zawsze dostaje się 2... i z tych 2 na koniec 4 stawia... no ludzie..... czy to jest nienormalne w normie? PS. już tą opowieść gdzieś dziś pisałam.

to wygląda tak jak by ktoś go zmusił do tej pracy. :ninja:
,,uczy bo musi,, o . :ninja:
niedlaoczu
niedlaoczu
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no super nauczyciel, może zadacie mu kiedyś pytanie po co w tej szkole w ogóle jest?:p

on tego nie wie...... byłam na tyle bezczelna by spytać o to :lol2:
niedlaoczu
niedlaoczu
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ,uczy bo musi,, o .

No właśnie....
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008

Nie chciałabym

dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to wygląda tak jak by ktoś go zmusił do tej pracy. ,,uczy bo musi,, o .

może tak było, wypadałoby zapytać :PP

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chciałabym

czemuż to?

Konto usunięte
Konto usunięte: on tego nie wie...... byłam na tyle bezczelna by spytać o to

może powiedz mu żeby sprawdził czy nie ma go przypadkiem w psychiatryku :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.