Jak to jest z tą poprawką.?
Kurczęęę... ;d
się pisze a jak sie nie zda to warunkowo .. .?
Ale jak .?
Bleh...
Ma tu ktoś komisa .?
lista tematów
Poprawka .? strona 2 z 14
takk ..
ale tak to już w ogóle nie umię się nic nauczyć ...
po prostu nie zdałam tego dlatego że fizyka matma i chemia to nie jest moja mocna strona..
jak nie zdam to świadectwo troszkę bedzie dziwnie wyglądać z 4 z polskiego i 1 z fizyki ... :(
dziwne :)
Konto usunięte: po prostu nie zdałam tego dlatego że fizyka matma i chemia to nie jest moja mocna strona..
rozumiem, tez nie jestem scislowcem. Co nie znaczy, ze nie mozesz sie tego nauczyc. Przestan z glupimi wymowkami i bierz sie do roboty, póki masz czas. Ja moglam to i Ty mozesz.
Konto usunięte: jak nie zdam to świadectwo troszkę bedzie dziwnie wyglądać z 4 z polskiego i 1 z fizyki ... :(
Nie bedzie glupio wygladac, bo jak nie zdasz to nie dostaniesz swiadectwa

Ej ludzi ile trza mieć % by zdać ? Moze ktos kto juz pisal opowie jak takie cos wyglada ? Ja mam we wtorek z gegry :(
świadectwo dostane...
tylko z taka ocena 1/2 z fizy ...
no conajmniej 80 % trzeba umieć .. ;/
aa no 4 miałam "ą.ę.ć.ś.ż.ź" piszęę kiedy nie trzeba nie pisze tak jak musi być :P
Konto usunięte: JaMamFlow:Ej ludzi ile trza mieć % by zdać ? Moze ktos kto juz pisal opowie jak takie cos wyglada ? Ja mam we wtorek z gegry :(
Dostałeś materiał prawda?
Z tego minimum 80%
Jasne mam 10 zagadnien i mi poszla na reke bo mam samo 2 polrocze (powiedziala ze z pierwszego mi nie da bo mialem ocene pozytywna). Gadalem z dwoma kumplami to mowia ze 50%. A nie orietujecie sie w zdwalanosci ?
Konto usunięte: Jasne mam 10 zagadnien i mi poszla na reke bo mam samo 2 polrocze (powiedziala ze z pierwszego mi nie da bo mialem ocene pozytywna). Gadalem z dwoma kumplami to mowia ze 50%. A nie orietujecie sie w zdwalanosci ?
najpierw masz pisemny.
jeśli nawet Ci kiepsko pójdzie to mozesz się jeszcze wybronić na ustnym
Konto usunięte: JaMamFlow:Jasne mam 10 zagadnien i mi poszla na reke bo mam samo 2 polrocze (powiedziala ze z pierwszego mi nie da bo mialem ocene pozytywna). Gadalem z dwoma kumplami to mowia ze 50%. A nie orietujecie sie w zdwalanosci ?
najpierw masz pisemny.
Ostatnie pytanko. Kiedy dowiem sie czy zdalem/nie zdalem ?
Konto usunięte: JaMamFlow:
Ostatnie pytanko. Kiedy dowiem sie czy zdalem/nie zdalem ?
Z tego co wiem to masz pisemny, potem jakieś pół godziny przerwy i ustny
Albo Ci mówią od razu na nim, albo każą czekać też tam potem z pół godziny i ogłaszają wyniki wszytkich
W takim razie dzieki za info :) . Jak napisze to powiem jak mi poszlo co i jak. Trzymac kciuki!!! xD
dowiesz sie po sprawdzeniu testu pisemnego ..
i po podliczeniu punktów z ustnego i pisemnego :)
Konto usunięte: najpierw masz pisemny.
tak najpierw jest pisemny ale jesli go oblejesz to nie mozesz miec juz ustnego bo tzn ze nic nie umiesz ...:)
zazwyczaj jest tak ze ustny jest wtedy jak uczen ma srednia ilosc punktow czyli sie różni nie wiele od nie zdania jak i zdania...