Siema..
Matma
Lubisz ja??
czy nie?? jaka masz ocene ?? :P
lista tematów
Matma :/ strona 4 z 6
Lubię matematykę, chyba mój ulubiony przedmiot. W ostatniej klasie miałam 4, bo sobie zepsułam oceny logarytmami.
No, i byłam w liceum na rozsz matematyce.
Ja matmę lubię... albo inaczej.. LUBIŁAM.. Już dwa lata męczę się z beznadziejnym nauczycielem... wiedzy przekazać nie umie... pyta z bieżącej lekcji... wyzywa nas od głupków, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież... PARANOJA.
Konto usunięte: Już dwa lata męczę się z beznadziejnym nauczycielem... wiedzy przekazać nie umie... pyta z bieżącej lekcji... wyzywa nas od głupków, gubi nasze prace i oskarża nas o ich kradzież... PARANOJA.
Nauczyciele potrafią obrzydzić przedmiot.
Tak jak w gimnazjum kochałam chemię, tak babka w liceum skutecznie mi ją obrzydziła.
Konto usunięte: Nauczyciele potrafią obrzydzić przedmiot.
Tak jak w gimnazjum kochałam chemię, tak babka w liceum skutecznie mi ją obrzydziła.
To dokładnie tak jak u mnie. W liceum nauczycielka choć wymagająca bardzo... to cieszyłam się z mocnej 3... teraz mam 4 tylko co z tego jak nic, kompletnie nic nie umiem. Bogu dzięki, że jestem ostatnim rocznikiem, który nie musi zdawać matmy na maturze.
lubie najlepszy przedmiot w szkole ale w klasie maturalnej sie z niechecilem do matematyki przez fakultety ale mimo wszystko matura z matmy zdana
matma rozszerzona 3 za nie chodzenie
Konto usunięte: Pisałam w tym roku, matura z matematyki jest z roku na rok coraz łatwiejsza. Podstawę bez specjalnej nauki zdałam na 96 procent, także dasz rade.
ja mam tylko nadzieje, ze przymusowa [podstawowa] bedzie banalna, poniewaz niektore osoby chodzace na 'humana' (czyt.ja) maja z tym przedmiotem spore problemy...
coz, mimo wszystko wierze w to, iz zniosa obowiazkowa matematyke na maturze ;]