sonia167
sonia167
  23 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?

uzak
uzak
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?

pisz
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  23 Agosto 2008

lepiej dopisz, im więcej informacji tym lepiej, lepsza ocena :mrgreen:

agata181192
agata181192
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?

Zawsze lepiej napisać więcej, wtedy będzie lepsza ocena
:tak:
skOls37
skOls37
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: JAK MYSLICIE ?

wprost proporcjonalnie do Mickiewicza lecz biorąc pod uwage punkt G w ciele kobiety :mrgreen:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  23 Agosto 2008

Dopisz :tak:

Ryll
Ryll
  24 Agosto 2008

Ja bym to olał.. ^^ ale jak chcesz lepszą ocenę to się postaraj i napisz..

iZziaaa
iZziaaa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?

tez wgimie mialam zrobic ... ja pisalam ;P
50 ziol = opisy ;DD
6 dostatalam :mrgreen:
paweldst9090
paweldst9090
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

jak chcesz.
ja bym zrobil zielnik.
i byla by marihuana z THC i bez THC:D
Ader
Ader
  24 Agosto 2008

Zielnik opisujesz w ten sposób.

XkatarzynaX
XkatarzynaX
  25 Agosto 2008
Konto usunięte

informacje najistotniejsze są ważne:-) wkońcu do byle gowna się przyczepiają "przyrodniczki/przyrodnicy" lol2
ems91
ems91
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?

ja robiłam zielnik w tym roku. Tylko gatunek i rodzine mieliśmy napisać. Myśle, że reszta jest zbędna.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.