Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?
lista tematów
zielnik opis
Konto usunięte: Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?
Zawsze lepiej napisać więcej, wtedy będzie lepsza ocena

Konto usunięte: Hehehehe ja znowu z tym zielnikiem xD E.... nie wiem czy mam robic tylko data siedlisko kt zebral i oznaczyl i gatunek czy pisac jeszcze grmade krolestwo podkrolestwo nadgromada gromada klasa rzad rodzina rodzaj... JAK MYSLICIE ?
tez wgimie mialam zrobic ... ja pisalam ;P
50 ziol = opisy ;DD
6 dostatalam

jak chcesz.
ja bym zrobil zielnik.
i byla by marihuana z THC i bez THC:D
informacje najistotniejsze są ważne:-) wkońcu do byle gowna się przyczepiają "przyrodniczki/przyrodnicy" lol2