Heja
W czwartek czeka mnie wyrocznia.. = angielski ;]
Macie jakiś dobry sposób na te rozmówki ?
Jak szybko skojarzyć jakieś słowa ? Z tym właśnie mam największy problem.. słownictwo :( a raczej jego brak..
Zdołam się czegoś nauczyć w 3 dni ? :)
Z angola jestem niestety kiepski więc się obawiam..
Czekam na jakieś porady :)
lista tematów
Ustny angol strona 4 z 6
julCiak69: 6pkt. chyba, że postarasz się bardziej z tym słownictwem :>
a i tak wiem, że się nie uczysz. :D
. Uczeń może uzyskać po 3 punkty za każde zadanie (jeden poprawnie zrealizowany myślnik to jeden punkt). czyli to juz 9 pkt;)
(obrazek ) W tej części można uzyskać 6 pkt (dwa za obrazek i po dwa za pytania)
Na końcu uczeń jest oceniany za umiejętności językowe. Punktacja ta wynosi 5-0
cale 20pkt;)

julCiak69: weź przestań, ja miałam komisję zewnątrz, moja klasa, 9 osób. 8jest po egzaminie; 6pkt albo 10 pkt albo 11pkt. niewiadomo, jak ta ostania osoba. ja miałam 11 ;| taka stara i wredna zołza mnie pytała ;| jak ona coś mówiła połowy słychać nie było, jak prosiłam o powtórzenie, żeby było głośniej i wyraźniej to ona jak na złość ciszej i tak, żebym nie zrozumiała ;| wkurzona jestem, jak nie wiem co. ;|
No u mnie jeden byl z zewnatrz, a druga ze szkoly, ale taka co mnie nie uczy.
Poprosilem o to, zeby mi jeszcze raz pytanie wytlumaczyla, ktorego nie zrozumialem, ale i tak jej wyjasnienie nie wystarczylo.
Wazne, ze 18pkt jest.
Teraz juz tylko chillin chillin.
Konto usunięte: No u mnie jeden byl z zewnatrz, a druga ze szkoly, ale taka co mnie nie uczy.
Poprosilem o to, zeby mi jeszcze raz pytanie wytlumaczyla, ktorego nie zrozumialem, ale i tak jej wyjasnienie nie wystarczylo.
Wazne, ze 18pkt jest.
Teraz juz tylko chillin chillin.
ale przynajmniej kogoś ze szkoły miałeś.

Ja tez na pytania nic nie umialem.
O jakies motywy wedrowca, o smierci heretyckiej baba nam wpajala 3 lata to samo, a sie okazalo, ze to bledne tlumaczenie.
Dobrze, ze chociaz z zewnatrz mi zadala pytanie co jest specyficznego w dziewczynce z zapalkami:P
Konto usunięte: Ja tez na pytania nic nie umialem.
O jakies motywy wedrowca, o smierci heretyckiej baba nam wpajala 3 lata to samo, a sie okazalo, ze to bledne tlumaczenie.
Dobrze, ze chociaz z zewnatrz mi zadala pytanie co jest specyficznego w dziewczynce z zapalkami:P
a jaki miałeś temat, że korzystałeś z bajki Andersena?!