eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
julCiak69: ale znaj tutaj dobrze Konstytucję. myli mi się już wszystko. kto powołuje tego od IPN, a kto sędziów? ile razy można wybrać premiera? to mi się myli. obowiązki premiera z obowiązkami prezydenta zresztą też. nic już nie umiem.
chciałam pisać rozszerzony WOS, ale zrezygnowałam i zmieniłam an podstawowy. poszłam po łatwiźnie. wiem, ale geografia na rozszerzonym to już jest coś.
mnie też, ale raczej uzależniłam się, bo nie chce mi się tyłka ruszyć i przejrzeć jeszcze tą Konstytucję, albo poprzypominać sobie skróty OBWE, IBRD, ILO, OECD, etc. po angielsku jakoś mi z tym idzie, ale po polsku za uja wafla tego nie rozwinę.
Szczerze?:) Nie wiem nic co tutaj wymienilas wiec nie powinnas sie martwic:) nie wiem po co WOS bralem w ogole.Probna napisalem chyba na 70% bez nauki, ale teraz podejrzewam, ze nawet nie zalicze na 30:)Wazne, zeby chociaz podstawowa geografie zdac na co najmniej 30%/
Konto usunięte: Szczerze?:) Nie wiem nic co tutaj wymienilas wiec nie powinnas sie martwic:) nie wiem po co WOS bralem w ogole.Probna napisalem chyba na 70% bez nauki, ale teraz podejrzewam, ze nawet nie zalicze na 30:)Wazne, zeby chociaz podstawowa geografie zdac na co najmniej 30%/
szczerze Ci powiem, też nie wiem, co Ci napisałam.

:D po maturze byłam zdołowana, a się okazuje, że mam 33/35 pkt ;D radość o poranku :D
i jeszcze takie głupie błędy miałam, dobrze jest ;D
z kim>?

Konto usunięte: Ja ich nie pamietam:)
byle, zeby to przejsc.
Bardziej sie boje ustnego polskiego.
Do reszty na razie na luzie podchodzilem.
ja polakiem się stresowałam.

nie no ja nie ruszalem tego, tylko moc zdarzenia napisalem:P czy jakos tak to moze 1 punkt dadza...
Nie wiem czy bede mial z 60 % zmatmy;pniby 22-23 pkt z zamknietych mam i dalej tez tworzylem ale nie mam pojecia czy dobrze:D