TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 Mayo 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

MaQ7
MaQ7
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: po co sobie utrudniać życie, skoro jeszcze nam je ułatwiają?? :P

nie wiem by w ogóle nie myslec o glupiej karcie wzorow? i sie skupic na zadanku ^^
co jak co ale czas najwieksze znaczenia mial u mnie na rozszerzonej, niestety nie wyrobilem sie wtedy i tak ze wszystkim ;x
AnatomyTune
AnatomyTune
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn, np pisałam,ze Edelman opowiadał o tym żydku i ze to spowodowalo u niego takie emocje, że wiedział,że nigdy nie moze dopuscic to tego by stanac na takiej beczce, ze lepiej umrzec od strzalow, niz umrzec w komorze gazowej.

A to nie odnosiło się do poniżania i umierania z honorem i godnością?:O
Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  4 Mayo 2010

Po przeczytaniu Odp na 13 i 14 modle sie zeby za prace mi duzo pkt dali:(

styka51
styka51
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: znam takich co nie wiedza jaki wzor co jak i gdzie, wiec to ze tracisz ty minute nie znaczy ze inni tylko tyle straca ^^

To jest wina nauczycieli, ze nie każą używać tablic nawet na sprawdzianach...
AnatomyTune
AnatomyTune
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra ja lecę . Trzymajcie się wszyscy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: uciekam narazie.. Elo wszystkim :D

Trzymajcie się;)
pijana
pijana
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebyś się nie zdziwiła jak będziesz potrzebować jakiejś dziwnej zależności w karcie a tu nie wiadomo gdzie jej szukać.

No ja szukałam przed chwilą koleżance procentu składanego, znalazłam przy ciągach. W ogóle nie miałam z tym procentem do czynienia :zonk:
styka51
styka51
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebyś się nie zdziwiła jak będziesz potrzebować jakiejś dziwnej zależności w karcie a tu nie wiadomo gdzie jej szukać.

No jak dziwnej zależności? Przecież poza program wyjsc nie mogą.
juleczkusia
juleczkusia
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: aha :P

co? :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: uciekam narazie.. Elo wszystkim :D

:bye: :*

styka51
styka51: Dokladnie, jestem tego samego zdania, o

dzięki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem by w ogóle nie myslec o glupiej karcie wzorow? i sie skupic na zadanku ^^ co jak co ale czas najwieksze znaczenia mial u mnie na rozszerzonej, niestety nie wyrobilem sie wtedy i tak ze wszystkim ;x

to kiedy Ty maturę zdawałeś? :szok:
a ile czasu jest na rozszerzonej matematyce?
MaQ7
MaQ7
  4 Mayo 2010
styka51
styka51: To jest wina nauczycieli, ze nie każą używać tablic nawet na sprawdzianach...

u mnie w liecum wtedy byla klotnia o to ze na przed maturalnych sprawdzianach sprawdzajacych nie pozwalali ich uzywac no ale bywa :)
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  4 Mayo 2010
MalenstwoxD
MalenstwoxD: No ja podobnie napsialam:) Ale ja nie psialam nic jak on wolalby umrzec tylko naspail ze traktowal wsyzstkich na rowni ze Nie uwazal Nikogo za gorszego ze czemu ci co uciekaja przed smiercia maja byc gorsi od tych co ich rozstrzeliwuja Ze kazda smierc jest zla tylko neigodna jestporzez smierc innych ludzi I tam Pokazlaam tez ze 2 ludzi umarla przez to I tak jakby ich kosztem zycia oni nie musieli stawac na tej bedczce:) maslo mslane jednym slowem

ja tez napisalam,ze w tych czasach nie było mowy o godnej smierci, bo czy gosna smiercia mozna nazwac umieranie w cierpieniu z winy ludzi ? itp.
styka51
styka51
  4 Mayo 2010

Dobra lece na obiad.
Bye bye maszkary :*

xXssweeteyessXx
xXssweeteyessXx
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 19 minut temuCytuj fragment | Cytuj całośćzajeb.. cie. pisalam tez o ZLAGROWANIU LUDZI. :Mamooooooooooooooooo ;((((((((

ja też o tym wspomniałam, pozbawieni człowieczeństwa. na dodatek pomyliłam epoki, chyba mi nie skreślą pracy nie? tylko nie dadzą za coś tam punktów ;/
juleczkusia
juleczkusia
  4 Mayo 2010
styka51
styka51: Dobra lece na obiad. Bye bye maszkary :*

smacznego :)
agniesiaO3
agniesiaO3
  4 Mayo 2010

eee zepsułam całe 13:( podałam przykłady ze emocjonalne itp, ale nie cytowałam nic z tekstu :(

pijana
pijana
  4 Mayo 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a ile czasu jest na rozszerzonej matematyce?

Trzy godziny ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.