Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 11 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Bananowaaa: ja miałam 35 ale i tak się cieszyłam :P
schudnąć to by się przydało ;/ ja niestety jak się stresuję to jem no i efekty też są... a ja głupia myślałam, że w akademiku schudnę
no ustny to był największy stres w życiu, ale o tym już kiedyś gadaliśmy ;P
oj Ty niedobry, jedynki dajesz ciekawe ile istnień przez Ciebie zakończyło swój żywot :D
34 to ja z humana miałem

ale za to moje oceny nie były za ciekawe

to widocznie za słabo się stresujesz

rozmawialiśmy, masz rację nie ma do czego wracać
gdyby brać pod uwagę każdą to w parę dni i mielibyśmy niż demograficzny

Konto usunięte: 34 to ja z humana miałem
ale za to moje oceny nie były za ciekawe
to widocznie za słabo się stresujesz masz taki kawałeczek do Gdańska i chce Ci się mieszkać w Akademiku? ja mam 499km i wolę dojeżdżać
rozmawialiśmy, masz rację nie ma do czego wracać
gdyby brać pod uwagę każdą to w parę dni i mielibyśmy niż demograficzny
z humana to ja o dziwo 42 miałam :D w sumie nie ważne, grunt, że się dostałam do tego liceum do którego chciałam :D
w sumie to się teraz już w ogóle nie stresuję, bo mi nie zależy

no oceny to swoją drogą :D przez wagary miałeś słabe ;>
wiesz, w akademiku jest bogate życie towarzyskie :D na moim zadupiu jedynym 'ciekawym' zajęciem był spacer, tutaj to co innego :) i chce Ci się tyle czasu jechać? ;D ja do domu rzadko wracam, bo dla mnie godzinka autobusem to za długo :D
niż niżem, ale o ile mniejsza konkurencja jeśli o facetów chodzi

Konto usunięte: Zad. 22.
Paweł uchylił drzwi z ciepłego pokoju do zimnego korytarza. Wzdłuż pionowej szczeliny powstałej miedzy drzwiami i framugą przesuwał zapaloną świeczkę. W którym fragmencie szczeliny płomień świeczki powinien odchylić się od pionu najmniej?
w środkowym
dlaczego? ja dałam że wszedzie tak samo ...

Krawędź czworościanu foremnego ma długość 4 cm. Pole powierzchni całkowitej tego czworościanu jest równe
jak to zrobiliscie
Bananowaaa: z humana to ja o dziwo 42 miałam :D w sumie nie ważne, grunt, że się dostałam do tego liceum do którego chciałam :D
w sumie to się teraz już w ogóle nie stresuję, bo mi nie zależy i tak kierunek zmieniam.
no oceny to swoją drogą :D przez wagary miałeś słabe ;>
wiesz, w akademiku jest bogate życie towarzyskie :D na moim zadupiu jedynym 'ciekawym' zajęciem był spacer, tutaj to co innego :) i chce Ci się tyle czasu jechać? ;D ja do domu rzadko wracam, bo dla mnie godzinka autobusem to za długo :D
niż niżem, ale o ile mniejsza konkurencja jeśli o facetów chodzi :D
to Ty taka dobra z humana jesteś?

ja właśnie się nie dostałem tam gdzie chciałem.
hahaha to tak samo jak mi, koło z matmy ,a ja wybane dopiero dzień przed się uczę
oceny miałem słabe, bo nauczyciele mnie nie lubili w gim. nie wagarowałem

bo nie miałem po co, lubiłem tam chodzić.
no w Akademiku tak, imprezy, grille, wypad na miasto

ja jadę 8h, chce mi się bo tam, praktycznie nikogo nie znam, a jak znam to pracują i co ja bym tam sam miał robić ? tzn. mógłbym pracować ale u was chyba ciężko z pracą. Godzina czasu za długo ? Kobieto co ja bym dał żeby tyle mój pociąg jechał