Kondzioo
Kondzioo
  2 Noviembre 2009 (pierwszy post)
Witam!
Matura z matematyki, która Was czeka od jutra.
W tym temacie piszemy relacje...
Piszcie:
Co było?
Jak Wam poszło?
DziQ
DziQ
  4 Noviembre 2009

[quote=ladymadgirl miałam 20 punktów ;p

no to zdałaś :D bo chyba 15 trzeba mieć :)

kamikadzex
kamikadzex
  4 Noviembre 2009

bez lipy...:) oby taka była później..:)

SwallowedInBlack
SwallowedInBlack
  4 Noviembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bez lipy...:) oby taka była później..:)

na 100% nie będzie, jak wszyscy wszędzie gadają, że była prosta, a nawet za prosta.
Fobia
Fobia
  4 Noviembre 2009

Też tak mi się wydaję. Tylko ogólnie zawsze matury próbne są trudniejsze od prawdziwej matury - więc nie wiem co chcieli osiągnąć dając nam prostą próbną maturę jak mogę nas zszokować w maju ;x Chyba chcieli nam pokazać, że matura z matematyki nie jest taka zła.

ladymadgirl
ladymadgirl
  4 Noviembre 2009
DziQ
DziQ: no to zdałaś :D bo chyba 15 trzeba mieć :)

a jak się cieszyłam... jak dziecko ;P tym bardziej że nie jestem jakoś specjalnie uzdolniona matematycznie :/
DeszczowaFantazja
DeszczowaFantazja
  4 Noviembre 2009
Fobia
Fobia: Tylko ogólnie zawsze matury próbne są trudniejsze od prawdziwej matury - więc nie wiem co chcieli osiągnąć dając nam prostą próbną maturę jak mogę nas zszokować w maju ;x

otóż to właśnie, zawsze próbne były trudniejsze.
co do tych normalnych w ubiegłym roku z polskiego też ponoć była banalna a sporo osób nie zdało... gadanie,
poczekamy na wyniki i się okaże jak wygląda sytuacja ogólnokrajowa, właściwie to w tym celu ta matura próbna.
mają nas w tym roku potraktować ulgowo z tą matmą, więc mam nadzieje, że w maju będzie podobny poziom egzaminu. :tak:
Fobia
Fobia
  4 Noviembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: co do tych normalnych w ubiegłym roku z polskiego też ponoć była banalna a sporo osób nie zdało... gadanie

Była banalna, ale ludzie zamiast analizować fragmenty - to poddawali się streszczenie. A streszczenie od tamtego roku jest niedopuszczalne na maturze z polaka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: poczekamy na wyniki i się okaże jak wygląda sytuacja ogólnokrajowa

Wydaje mi się, że procent zdawalności będzie dość duży :) W końcu większość osób gada, że zadania były banalne :D Zresztą ja tez tak uważam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: mają nas w tym roku potraktować ulgowo z tą matmą, więc mam nadzieje, że w maju będzie podobny poziom egzaminu.

Też mam takową nadzieję :tak:
01punia
01punia
  4 Noviembre 2009

hej i jak wam poszła ta matma wczoraj

pozdrawiam

Fobia
Fobia
  4 Noviembre 2009

Wystarczy poczytać wcześniejsze posty ;D

Kondzioo
Kondzioo
  4 Noviembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hej i jak wam poszła ta matma wczoraj pozdrawiam

Cały ten temat dotyczy matury ;)
Fobia
Fobia
  4 Noviembre 2009
Kondzioo
Kondzioo:

obudziła się śpiąca 'księżniczka' :D
juleczkusia
juleczkusia
  5 Noviembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystkiego da się nauczyć, zwłaszcza matmy. kwestia odpowiednich korepetycji w liceum byłam na profilu human, w dodatku miałam 2 z matmy, ahaha (nie zdawałam z niej matury). a teraz jestem na studiach inżynierskich, egzaminy z matmy mam, fizyki też, i to już nie obliczanie prostych funkcji czy ciągów, a całki i inne duperele ;)

wybacz, ale tym należy się interesować.. :mrgreen:
ja tam matmy nire pojmuję i staram się od niej trzymać, jak najdalej :mrgreen:
znaczy się na bezpieczną odległość :mrgreen:
Sobbek
Sobbek
  5 Noviembre 2009

Gdybym miał zdawać matmę, oddałbym ten przedmiot walkowerem. :wtf:

Fobia
Fobia
  5 Noviembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wybacz, ale tym należy się interesować..

Popieram :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam matmy nire pojmuję i staram się od niej trzymać, jak najdalej znaczy się na bezpieczną odległość

"Mam tak samo jak TY"
juleczkusia
juleczkusia
  5 Noviembre 2009
Fobia
Fobia: Popieram

dziękuje :)

Fobia
Fobia: "Mam tak samo jak TY"

"moje miasto, a w nim..." :nutki:
:mrgreen:

Wilki- Sen o Warszawie :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.