xXfanatycznyXx
xXfanatycznyXx
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

Nie dostałem sie do klasy do której zamierzałem ale znalazałem osobe którą interesuje moja klasa o ta osoba dostała się do tej co mnie interesuje.Jest możliwość zamienienią się klasą?

mody922
mody922
  21 Agosto 2008

te no ludzie ! momy jeszcze ponad tydzien a wy juz o szkole gadacie :( bawcie sie ku``` póki mamy czas i juz :D

claldja0107
claldja0107
  21 Agosto 2008

To juz zależy tylko i wyłacznie od dyrektora. Musicie się do niego wybrać i zapytać, czy byłaby taka możliwość.

ForeverMoon
ForeverMoon
  21 Agosto 2008

Bez problemu możecie tak zrobić.

Ader
Ader
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dostałem sie do klasy do której zamierzałem ale znalazałem osobe którą interesuje moja klasa o ta osoba dostała się do tej co mnie interesuje.Jest możliwość zamienienią się klasą?

Naturalnie, że tak wystarczy napisać podanie z prośbą o przeniesienie do innej klasy.
Dyrektor na pewno rozpatrzy to pozytywnie.
W 1 klasie kilka osób w ten sposób przepisało się do mojej klasy :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008

nie ma problemu.. zawsze można złożyc u dyrka jakieś podanie o zmianę klasy .. a tym bardziej że ktoś chce iść do twojej z tamtej..

chociaż.. wiesz.. czasami można zdac się na los... :ninja:
Ja też chciałem zmienić klasę ..ostatecznie nie zrobiłem tego.. a teraz mam wspaniałych przyjaciół których bym pewnie nie poznał po zmianie klasy

...Ignorance is bliss...
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008

skoro nie chcesz być w tej co jesteś to powinni Cię przenieść ;]

Lukasz9102
Lukasz9102
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest możliwość zamienienią się klasą?

jest jak bd miejsce
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

jeśli oboje uczycie się miej więcej na tym samym poziomie i jesteście tej samej płci to oczywiście.
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

musisz pytać dyrekcji
na pewno jest taka mozliwosc
iZziaaa
iZziaaa
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

tak :P
znaki buraki
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dostałem sie do klasy do której zamierzałem ale znalazałem osobe którą interesuje moja klasa o ta osoba dostała się do tej co mnie interesuje.Jest możliwość zamienienią się klasą?

Spytaj się w szkole a nie tutaj :)
Zależy od dobrego serca Pani/Pana dyrektora ;D
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: te no ludzie ! momy jeszcze ponad tydzien a wy juz o szkole gadacie :( bawcie sie ku``` póki mamy czas i juz :D

powtarzasz się chłopcze :)
KamiQa
KamiQa
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

na pewno nawet w roku szkolnym mozesz przeniesc się do tamtej klasy. tj nie na zasadzie zamiany. ale złozyc podanie tak jak by jeszcze raz do tamtej klasy. jak ta osoba co mówisz ze tez chce sie przeniesc przeniesie się zwolni się miejsce to moze cie przyjmą.
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

oczywiście. (:
gorzej by było jakbyś nie znalazł osoby chętnej się przepisać do twojej klasy. (:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.