hmm.. Jak w temacie, liczę na Waszą pomoc.
Niemiec nie jest mi do niczego potrzebny, więc kompletnie go olewałem... Niestety babka zaczęła się mścić i zadała mi pracę:
" Napisz e-mail do Niemieckiego kolegi o swoich zainteresowaniach literackich:
* wymień swój ulubiony gatunek literacki;
* wyjaśnij dlaczego interesujesz się tym gatunkiem;
* napisz ile czasu poświęcasz lekturze;
* zapytaj kolegę o jego zainteresowania literackie.
podpisz się XYZ "
I teraz Mam prośbę do Was, a bardziej Tych co interesują się niemieckim... Czy może ktoś napisać taką pracę ?
Jutro muszę już ją oddać ;/
pozdr
lista tematów
Niemiecki ;/ pomocy...
A to nieee ;dd
Szkoda czasu mi na niemiecki, z Matmy mam masę nauki bo rozszerzona... A język wybrałem angielski. Tak więc co do niemca to chodzi mi tylko o to żeby zaliczać.
Byle jaka praca, coś co pozwoli mi uniknąć kosy. ?
Pracy na pewno sam nie napiszę, bo nie potrafię ;/ czasy, szyk zdań... to przez co niemiecki jest głupi jest mi obce xd
AdAmEk03: A to nieee ;dd
Szkoda czasu mi na niemiecki, z Matmy mam masę nauki bo rozszerzona... A język wybrałem angielski. Tak więc co do niemca to chodzi mi tylko o to żeby zaliczać.
Byle jaka praca, coś co pozwoli mi uniknąć kosy. ?
Pracy na pewno sam nie napiszę, bo nie potrafię ;/ czasy, szyk zdań... to przez co niemiecki jest głupi jest mi obce xd
To nie licz na to, że znajdziesz głupca tu na forum, który napisze Ci pracę, bo Tobie nie chce się tego robić.
Twoja sprawa. Każdy jest sam sobie kowalem swego losu.
hmm. Jak by ktoś poprosił mnie o zrobienie pracy np. z matmy to bez wahania bym mu pomógł...
Nie każdy musi wszystko umieć. Nie sądzisz Fieska ?
Ja uważam, że jeżeli komuś niemiecki do głowy nie wchodzi, ale stara się napisać jakiś tekst to mogę pomóc, ale jeżeli z góry już zakłada, że: "Niemiec nie jest mi do niczego potrzebny, więc kompletnie go olewałem" i nawet nie próbuje zrobić sam zadania to moja pomoc to marnotrawstwo.