Do sedna : w październiku, a dokładniej 2 października rozpoczynam studia. 25 września mam uroczystą inaugurację, gdzie będą rozdawane indeksy. Problem w tym, że zaistniała u mnie dziwna sytuacja i na tej inauguracji być nie mogę. :(
I pytanie: czy mogę ten indeks odebrać jakoś później w dziekanacie/ sekretariacie mojego kierunku czy jak ?
czy mi nie dadzą haha.
Miał ktoś podobną sytuację/problem ? No powiedzcie mi
z góry dzięki.
MaQ7
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: I pytanie: czy mogę ten indeks odebrać jakoś później w dziekanacie/ sekretariacie mojego kierunku czy jak ?
mozna go odebrac pozniej w dziekanacie : ) przynajmniej u mnie tak bylo :P
YesYouCanKissMyAss
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: przynajmniej u mnie tak bylo :P
No właśnie, jeszcze dochodzi do tego to, że wszędzie może być inaczej.
Jeśli chodzi o mnie to Uniwersytet Wrocławski.
MaQ7
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: No właśnie, jeszcze dochodzi do tego to, że wszędzie może być inaczej.
Jeśli chodzi o mnie to Uniwersytet Wrocławski.
mimo wszystko wydaje mi sie ze to nie powinien byc problem.
I odebrac na pewno mozna pozniej.
xXxMialek88xXx
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: czy mi nie dadzą haha.
nie dadza ci, powiedza, ze skoro nie bylo cie na rozpoczeciu to masz uczelnie po prostu w du pie i ze oni tez cie maja w takim razie i nie wydadza ci indeksu.
Zart, jasne, ze musza ci wydac indeks pozniej w dziekanacie, bez roznicy jaka to jest uczelnia.
Rosiczka00
20 Septiembre 2009
możesz odebrać później, przecież Ci go nie wyrzucą.
bosz, nie panikujcie tak. :D
xXxMialek88xXx
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: bosz, nie panikujcie tak. :D
ona jest podniecona
GoroncyMatiCzeka
20 Septiembre 2009
A u mnie na pismie pisze na inauguracji obecnosc obowiazkowa Jak wyglada takie rozdawanie indeksow?
Rosiczka00
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: A u mnie na pismie pisze na inauguracji obecnosc obowiazkowa Jak wyglada takie rozdawanie indeksow?
siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
przynajmniej u mnie tak było rok temu :D
GoroncyMatiCzeka
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
przynajmniej u mnie tak było rok temu :D
no jakby nie mozna bylo tego odebrac normalnie w dzekanacie ;d wymysly a tak stres, czy sie nie potkniesz przy wyjsciu etc
MaQ7
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
wow to wy dziekana widzieliscie? ja nie mialem takiej okazjii xD nawet mi reki nie podal nikt xd
Konradziq
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: przynajmniej u mnie tak było rok temu :D
Dziwne .
U mnie na inaugurację zapraszane są osoby reprezentatywne (po chyba 3 z danego roku). Reszta normalnie odbiera, w dziekanacie.
GoroncyMatiCzeka
20 Septiembre 2009
Konradziq: Dziwne .
U mnie na inaugurację zapraszane są osoby reprezentatywne (po chyba 3 z danego roku). Reszta normalnie odbiera, w dziekanacie.
to mowcie gdzie studiujecie u mnie na PW ma byc spotkanie na auli o w ogole, troche sie denerwuje ;d
MaQ7
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: to mowcie gdzie studiujecie u mnie na PW ma byc spotkanie na auli o w ogole, troche sie denerwuje ;d
Politechnika Łódzka:P
nie ma sie czego bac ;d czekaj na sesje :D
GoroncyMatiCzeka
20 Septiembre 2009
Konto usunięte: Politechnika Łódzka:P
nie ma sie czego bac ;d czekaj na sesje :D
no jest :D u nas jak ogladalem zdjecia na auli sa schoody i sie po nich schodzi i mozna sie potknac ;d wiesz jaki to bylby kwas, hehe