CIASTECZKO
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CIASTECZKO
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

Joł ;]

Wiadomo, co roku szkoła, no i trzeba sie z czegoŚ ucZyć :) No chyba ze sie komuś nie chce uczyć ;] Dlatego też takie pytanko...
Ile wydajecie średnio na jeden podręcznik?
Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta?
A co robicie ze starymi? (nie chodzi mi o rodziców :rotfl:) tylko o podręczniki?

aaPaulinka
aaPaulinka
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta?

Hmm na razie nie kupuję w ogóle :D zobaczę które sąsiadka z ławki kupiła i ewentualnie uzupełnię braki :mrgreen: Raczej odkupię od znajomych :]
foccowme
foccowme
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Ile wydajecie średnio na jeden podręcznik?

kupuje nowe bo nikt ze znajomych nie studiuje tego co ja , a że latac mi sie nie chce i szukac to zamawiam z księgarni wysyłkowych

na ksiązki potrzebne do pisania licencjatu wydałam ponad 1000zł

niestety ksiązki prawniczo administracyjne sa b. drogie
7Luker7
7Luker7
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Ile wydajecie na podręczniki ?

Nie mam podręczników, jeśli potrzeba korzystam z zasobów szkoły.
Nawet zeszyty dostaję za free i nie muszę ich nosić do domu. :nielapie:
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Ile wydajecie średnio na jeden podręcznik? Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta? A co robicie ze starymi? (nie chodzi mi o rodziców ) tylko o podręczniki?

z 15 zł ;D
od starszych kolegów ;)
sprzedajemy młodszym ;D
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Ile wydajecie średnio na jeden podręcznik? Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta? A co robicie ze starymi? (nie chodzi mi o rodziców ) tylko o podręczniki?

na jeden podrecznik? 15 zlotych
z antykwariatow... albo od starszych
sprzedaje mlodszym albo do antykwariatu
XxXmikunia02XxX
XxXmikunia02XxX
  21 Agosto 2008

No wiec jeśli chodzi o mnie ... to moja szkoła zazyczyła sobie najnowsze wydania ksiązek wiec nie nie mozna kupic uzwyanych , zosatja wiec nowe prosciutko z ksiegarni ;/ na jeden podrecznik wydaje około 30 zł

paulina0412
paulina0412
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

jak najmniej sie da....

CIASTECZKO
CIASTECZKO: Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta?

różnie.... ale częściej z neta....

CIASTECZKO
CIASTECZKO: A co robicie ze starymi? (nie chodzi mi o rodziców ) tylko o podręczniki?

sprzedaje młodszym... hehehe
MekiUu
MekiUu
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

zalezy . zazwyczaj kupuje uzywane ... ale za caly komplet wychodzi ok 150 zł.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008

Nie kupuję już podręczników :)

AvengedLove
AvengedLove
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

17-20 zł
Oprócz podręczników do Angielskiego, powyzej 50 zł.

CIASTECZKO

W księgarni.

CIASTECZKO
CIASTECZKO: A co robicie ze starymi? (nie chodzi mi o rodziców ) tylko o podręczniki?

do gimnazjum sprzedawałam, teraz zostawiam bo mi na maturze zależy.
malatynka1990
malatynka1990
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

od znajomych lub z antykwariatu

CIASTECZKO
CIASTECZKO: A co robicie ze starymi?

sprzedaję znajomym, jesli ich nie potrzebuję :tak:
deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

30 zl.
w ksiegarni.
trzymamy.pozyczamy.
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
s2n
s2n
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO

Nic nie wydaje. Wszystkie ksiazki sciagam z neta, ewentualnie kseruje, wiec jakies tam grosze ;P

Smerfetka
Smerfetka: Kto musi ten musi.... ja wystarczy że słucham i mam same piąteczki. xd :*

ciekawe gdzie do szkoly chodzisz ;] ale mimo wszytko wole moja^^ ;)
Manieczek99
Manieczek99
  21 Agosto 2008

w Zawodówce to ja wydałem 40 zł za wszystkie książki :mrgreen:
Kupije od kogo sie da :P
stare sprzedaje .

baskas4
baskas4
  21 Agosto 2008
CIASTECZKO
CIASTECZKO: Ile wydajecie średnio na jeden podręcznik? Kupujecie od znajomych, od starszych kolegów ze szkoły czy przez neta?

nie kupuję większości podręczników. Na parę z nich składamy się klasowo, by nauczyciel przdemiotu nam zamówił.
Musze tylko kupić historię, bo będę z niej maturę zdawać.

CIASTECZKO

wszystkie sprzedałam młodszej koleżance, albo oddałam na tzw. kiermasz książki, który jest w mojej szkole we wrześniu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.